Ευχές από την Ηλέκτρα στους Βορειοηπειρώτες και όλους τους Έλληνες.


Αγαπητοί Ανωδροπολίτες,

Με τη σκέψη στραμμένη σε εσάς, το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας και εγώ προσωπικά, σας απευθύνουμε εγκάρδιες ευχές για ευτυχία, αγάπη, ευημερία και προκοπή. Ευχόμαστε στην κάθε μια σας και στον καθένα σας ξεχωριστά, αλλά και στους
συμπατριώτες μας που ζουν μακριά από τον γενέθλιο τόπο, η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη και η μεγαλοψυχία να χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά μας στον συνάνθρωπο.

«Χριστός επί γης υψώθηκε. Άσατε τω κυρίω πάσα η γη». Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου ας κυριαρχήσει αυτές τις μέρες στις καρδιές

και τις σκέψεις όλων μας. Το νόημα των Χριστουγέννων, γιορτής αγάπης και αισιοδοξίας, μας προσκαλεί να ατενίσουμε το μέλλον με πίστη στις δημιουργικές ικανότητες και με εφόδιο τους δεσμούς ενότητας, να θέσουμε τις βάσεις μιας ελπιδοφόρας προοπτικής για τον τόπο μας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η κοινωνία μας έχει ανάγκη να επαναφέρει και να αναδείξει τις αξίες της αλληλεγγύης, της κατανόησης, της ομόνοιας και της συνεργασίας. Αξίες απαραίτητες για τη δημιουργία μιας νέας πορείας για την Βόρειο Ήπειρο, για τον κάθε συμπατριώτη μας ξεχωριστά, αλλά και για την έξοδο από την κρίση της μητέρας Ελλάδας.

Με συλλογικότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, με μεγαλοψυχία στο συνάνθρωπό μας, ας φωτιστούμε από το θείο φως της Βηθλεέμ και ας αναλογιστούμε και ας πορευτούμε στις αληθινές αξίες της ζωής.

Η ομοσπονδία με αγάπη θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας. Μαζί θα πορευτούμε τον δύσκολο δρόμο των καθημερινών αντιξοοτήτων και θα κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα της προσφοράς προς τους συνανθρώπους.

Ας είναι το 2013 το έτος που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες όλων μας!
​ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ηλέκτρα Κίκη
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Άνω Δρόπολης


Keywords
Τυχαία Θέματα