Ευτυχώς που στην ΚΥΠΡΟ με το σχέδιο ΑΝΑΝ δεν είχαν το σημερινό πολιτικό σύστημα…

17:32 13/2/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Η ψηφοφορία τελείωσε . 199 νέοι ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ μας έσωσαν . Είστε εθνικά υπερήφανοι; Νοιώθετε μια ξαλαφρώσει όπως μετά από κοιλόπονο;  Ελπίζω ναι διότι και γω είμαι σαν να μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, ξέρεις εσύ.

Αλλά ας πάμε στα σοβαρά πλέον. Χθες είχαμε 4 ειδών πολιτικών. Αυτοί που είπαν ΝΑΙ, αυτοί που είπαν ΟΧΙ και οι ροζ, αυτοί που δήλωναν παρών ή απών.Η κατηγορία του στρίβειν δια του αρραβώνος.Ας δούμε μια μια τις κατηγορίες.Έχουμε
αυτούς,  που είπαν ναι,  είναι αυτοί που μας έβαλαν σε αυτή την κόλαση , αλλά και επίσης αυτοί που ήταν αλλιώς και μετά γίνανε αλλιώς, μιλάμε για ΝΔ φυσικά. Αλλά  σε σύγκριση με την τελευταία κατηγορία, είχαν την άποψη τους,  άσχετα ποίοι είναι οι λόγοι που το έκαναν. Και να είσαι σίγουρος ότι είναι πολλοί .Διάλεξε και πάρε. Είχαν άποψη .Οι επόμενοι είναι αυτοί που είπαν ΟΧΙ . Πίστευαν μιας εξ αρχής ότι μας βάλανε την χώρα σε μια  άσχημη περιπέτεια και ήταν σταθεροί στις απόψεις τους.Και ερχόμαστε στην τελευταία κατηγορία και την πιο αισχρή κατά την γνώμη μου. Είναι οι χειρότεροι,  διότι την ώρα της μάχης λάκισαν,  με αυτό τον τρόπο.  Είναι σαν είσαι σε ώρα πόλεμου και  την κάνεις. Είναι άβουλοι , χέστες και ότι άλλο θέλεις βάλε. Είναι αυτοί που τόσο καιρό έπαιρναν τζάμπα χρήματα και στο τέλος θα βγουν και από πάνω. Έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Η ιστορία φίλοι μου γράφεται από ήρωες και όχι υποταγμένους. Αυτές οι δύο κατηγορίες είναι ότι χειρότερο έχει η χώρα. Το χειρότερο.Η χθεσινή ψηφοφορία ξεβράκωσε πολλούς. Από αρχηγούς μέχρι άβουλα βουλευτάκια. Τώρα ξέρεις.  Το ίδιο λάθος στις επόμενες εκλογές, αν γίνουν σύντομα που χλωμό το βλέπω, μην σε πιάσουν κορόιδο. Διότι άμα σε πιάσουν είσαι άξιος της τύχης σου.Υ.Γ. Ευτυχώς που στην ΚΥΠΡΟ με το σχέδιο ΑΝΑΝ δεν είχαν το σημερινό  πολιτικό σύστημα. Ευτυχώς.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα