Για τις Κυκλάδες μας

19:02 19/4/2012 - Πηγή: Olympia

Του Πέτρου Γούλια

Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Η ζωή έγινε δύσκολη για όλους μας. Όσοι από εμάς παρακολουθούσαμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μέχρι σήμερα μόνο από τα δελτία ειδήσεων το βράδυ, αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος. Δώσαμε «λευκή επιταγή» σε ανθρώπους που έγιναν πολιτικοί και στη συνέχεια μας ξέχασαν ή ακόμα και μας εξέθεσαν στον κίνδυνο της φτώχειας, της ανεργίας, της έλλειψης έργων υποδομής, σχολείων, Κέντρων Υγείας.

Ακόμα και τα νησιά μας, οι Κυκλάδες

μας, ήδη υποφέρουν από την επονομαζόμενη κρίση τους. Οι νησιώτες, που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εθνική οικονομία κάθε χρόνο με τον τουρισμό, ποτέ δεν κατάφεραν να έχουν όσα τους αναλογούν χειμώνα και καλοκαίρι. Τώρα, πληρώνουν και το τίμημα των τραγικών έως και εγκληματικών πολιτικών που μας επέβαλαν τα κόμματα των μνημονίων.

Σε αυτή τη συγκυρία, εκτιμώ ότι δεν έχω δικαίωμα ως νέος άνθρωπος να μην συνεισφέρω με τις δυνάμεις μου στην ανάγκη για ανατροπή. Την ανάγκη για να κερδίσουμε πίσω τα όσα χάσαμε και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα που μας αξίζουν. Με εργατικότητα, με διαφάνεια, με νοικοκυροσύνη.

Είμαι υπερήφανος που υπηρετώ μέχρι σήμερα τον τομέα της ιδιωτικής οικονομίας, ασχολούμενος με την οικογενειακή μου επιχείρηση. Όμως εκτιμώ ότι εκτός από την ασφάλεια του γραφείου μου, πρέπει να συμβάλλω ως Έλληνας στην ανάγκη της χώρας μας να αποκαταστήσει την αξιοπρέπειά της.

Ως Κυκλαδίτης θεωρώ μεγάλη υπόθεση να μιλώ απλά και ειλικρινά, όπως από αιώνες συνεννοούνται με πελαγίσια καθαρότητα οι νησιώτες. Δεν μπορώ να υποσχεθώ θαύματα, αλλά μπορώ να δεσμευτώ με ειλικρίνεια ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις που απέκτησα στα θρανία και στη δουλειά – και όχι σε κομματικά γραφεία – για την πρόοδο του τόπου μας και των Κυκλάδων.

Για τις Κυκλάδες μας

Για την Ελλάδα


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα