Καταγγελία για ΝΟΔΕ Αχαΐας

09:03 11/5/2012 - Πηγή: Olympia


Τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός των εκλογών ας ειπωθούν πέντε πράγματα που δυστυχώς βιώσαμε.

Μετά τους αποκλεισμούς από την επιτροπή εκλογικού Αγώνα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και του Γραμματέα Οργανωτικού, των συνδικαλιστών αλλά και των επικεφαλής Επιστημονικών Σωματείων.

Μετά τους προπηλακισμούς και τις ύβρεις που δέχτηκαν γνωστά στελέχη της Ν.Δ. με πολύχρονη προσφορά στην παράταξη από νεόκοπους Νεοδημοκράτες μέσα στα γραφεία


της ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Μετά τον διορισμό από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ τέως νεοδημοκρατών ως εκλογικούς αντιπρόσωπους οι οποίοι με τις κονκάρδες της Ν.Δ. ξεγελούσαν ηλικιωμένους και τους έδιναν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής… Τραγέλαφος σε όλο του το μεγαλείο.

Έπειτα από όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί η ανήκουστη ενέργεια του Προέδρου της ΝΟΔΕ. Λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, ενώ είχαν διοριστεί από την τοπική Επιτροπή Αιγίου με έγγραφο που έφερε την υπογραφή του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τεμένης Αιγιαλείας ως εκλογικοί Αντιπρόσωποι του κόμματος οι Ευτυχία Λαμπροπούλου Πρόεδρος της ΔΙΑΜΤΟ και η Κατσιβάλη Ελένη Πρώην πρόεδρος ( έχει χρηματίσει δύο συνεχόμενες τριετίες πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής). Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος δέχτηκε τηλέφωνο από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ο οποίος του είπε ότι δεν αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους διορισμούς αφού δεν τους έχει εγκρίνει αυτός και στέλνει κάποιες κυρίες δικές του (οι οποίες δεν τον γνώριζαν καν όπως μας είπαν εκ των υστέρων, αφού εκπροσωπούσαν συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο). Να σημειωθεί πως από την εν λόγω Τοπική Επιτροπή ο συγκεκριμένος πρόεδρος πριν από μια διετία είχε λάβει από τους 92 που ψήφισαν τους 75 σταυρούς κάτι που όπως φαίνεται το έχει ξεχάσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες κυρίες ήρθαν από το Αίγιο την στιγμή που σε πολλά εκλογικά τμήματα του Αιγίου και της Αιγιάλειας δεν υπήρχε ούτε ένας εκλογικός αντιπρόσωπος.

Ενώ σε κάποια άλλα είχαν βάλει δύο και τρία άτομα μαζί διορισμένα από την ΝΟΔΕ όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Υπήρξαν φαινόμενα που χωρίς να ρωτήσουν καν αυτούς που διόρισαν αν ακόμη ανήκουν στον χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδώσαν επίσημα τους διορισμούς σε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που συμμετέχουμε σε εκλογική διαδικασία βλέπουμε να επικρατεί αυτή η αισχρή κατάσταση στην ΝΟΔΕ Αχαΐας. Όποιος πιστεύει ότι μπορούμε με τέτοια ανοργανωσιά και εμπάθεια να πάμε στις επόμενες εκλογές οι οποίες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες τόσο για τον τόπο όσο και για την παράταξη απατάται.

Ε.Λ,


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα