Κορυφαία ατάκα, εξοργίζει τον νεόπλουτο Ψαριανό!

09:23 7/10/2012 - Πηγή: Olympia

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού προκάλεσε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην εφημερίδα «Αυγή» με τίτλο «Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ».
«Όχι γιαούρτια στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ., όχι βρισιές στον Κουβέλη, όχι ιπτάμενες μπύρες στον Ψαριανό στη Μαβίλη, αν και το τρίτο δεν είναι τόσο σοβαρό, -ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ! Μιλάμε για την ατάκα του μήνα-:

αφού αν πετάξεις μπύρα στη Μαβίλη, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή τον Ψαριανό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το άρθρο.

Η απάντηση του κ. Ψαριανού ήρθε με δηλώσεις του στο μπλογκ nocomments και είναι ενδεικτική της σημιτικής αριστεροφροσύνης του Νίτρο, του Μίτρο και του κωστοπουλικού κακέκτυπου κοινωνίας νεόπλουτων που ανεχόμαστε.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια (άστα ρε Γρηγόρη, να βάλουμε λάδι στους αρμούς, Ξέρεις εσύ, σαν αυτό που έλουζε τους συντρόφους σου τις “χρυσές” εποχές. Από το κτήμα Χριστοφοράκου) α νθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές. Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο Σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου. Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιδρυτών της» δήλωσε.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα