Κώστας Μαρκόπουλος: Οι αρχιερείς του ψεύδους.

12:12 1/5/2012 - Πηγή: Olympia

Στην κατάμεστη αίθουσα του «ΖΕΦΥΡΟΥ» στη Ν. Αρτάκη πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Ν. Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου. Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε στην ομιλία του μεταξύ άλλων:

«Πάμε για την πλέον κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης. Μιας μεταπολίτευσης που απέτυχε, που χρεοκόπησε ιδεολογικά και ηθικά και που αστόχησε οικονομικά γεμίζοντας απελπισία τους Έλληνες. Όλους μας.
Δεν θέλω

να κάνω μνημόσυνο ευθυνών. Όμως αναμφίβολα, η ατιμωρησία και το κουκούλωμα και η διαφθορά ήταν τα βασικότερα αίτια. Το τέλος της ευμάρειας ήρθε. Όχι όμως της αξιοπρέπειας μας. Είναι ευθύνη μας αυτό που σβήνει στις 6 Μαΐου να μην πάρει μαζί του και την ελπίδα ούτε τη περηφάνια μας και την αυτοπεποίθηση μας. Είμαστε
έλληνες. Είμαστε ο σπόρος της Δημοκρατίας του Πολιτισμού και ο ομφαλός της Ευρώπης.
Είμαστε ο φλεγόμενος, αλλά μη καιόμενος βάτος της Ευρώπης. Θέλουμε να μείνουμε εκεί αλλά όχι ζητιάνοι και πάριες αλλά ισότιμοι εταίροι. Μας μετέτρεψαν σε ζητιάνους τα μεγάλα συμφέροντα των αγορών που δεν αναγνωρίζουν πολίτες ούτε ιστορία.
Η νέα τάξη πραγμάτων για να υλοποιήσει το σχέδιο βρήκαν δραγουμάνους και Εφιάλτες. Βρήκαν μπόσικους πολιτικούς που ανέλαβαν …εργολαβικά να φέρουν τη δυστυχία με μανδύα σωτηρίας. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου το 2010 έφεραν με δόλιο τρόπο το ΔΝΤ στην Ελλάδα και την Ε.Ε. Ζήσαμε δύο χρόνια τη ζωή μιας χώρας-ναρκομανούς. Ζούσαμε για τη δόση μας και κάθε φορά πέφταμε έξω και κάθε φορά νέοι φόροι νέες περικοπές. 7 δόσεις 7 δράματα.
Και όταν φτάσαμε στο αμήν και η λύτρωση θα ήταν οι εκλογές, ο κ Σαμαράς με αλλεπάλληλες αποφάσεις του αθώωσε τον ΓΑΠ. Μπήκε σε μια συγκυβέρνηση παραπλανώντας τους πάντες για δήθεν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου και μετά υπέγραψε το τρισχειρότερο Μνημόνιο ΙΙ. Εθνική ταπείνωση από επιτρόπους. Εθνική υποτέλεια από έναν ειδικό λογαριασμό που θα χειρίζονται τρίτοι. Εθνική κατάρρευση από τα πρόσθετα μετρά 11.5 δις για τα οποία κάνεις δεν λέει τίποτα. Ένοχη σιωπή από του συνενόχους. Χειροκροτήσαμε κούρεμα 100 δις και χρεωθήκαμε 130. Και από αυτά τίποτα για τα ασφαλιστικά τίποτα για την ανάπτυξη τίποτα για έργα.. Οι αρχιερείς του ψεύδους του κ Βενιζέλου και οι χοροδιδάσκαλοι της κωλοτούμπας του κ Σαμαρά στηρίζονται στην παραπλάνηση και στο έλλειμμα πληροφόρησης. Γι αυτό δεν θα γίνει και debate. Και για έναν άλλο λόγο. Γιατί συμφωνούν και δεν θέλουν να εκτεθούν..
…Εμείς το κίνημα “Ανεξάρτητοι Έλληνες” γεννηθήκαμε για να λέμε αλήθειες. Είμαστε κίνημα, γιατί μας ένωσε ο Πάνος Καμένος με επανάσταση συνείδησης. Ανεξάρτητοι, γιατί αφήσαμε τις ιδεολογίες ένα βήμα πίσω μας και βάλαμε κάτω την κοινή λογική.
Έλληνες γιατί πάντα στην πολιτική το συμφέρον της πατρίδας επιβάλλει εθνική αντιπρόταση. Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε το πείραμα της νέας τάξης πραγμάτων. Άρα εδώ θα πάρει απάντηση που θα εγκαινιάσει νέα πολιτική κατεύθυνση στην Ευρώπη. Σας καλώ να σταματήσετε την κατηφόρα μας. Σας καλώ να εγκαταλείψουμε τα διαβρωμένα πρώην μεγάλα κό
Keywords
Τυχαία Θέματα