Κούρεμα, Χρεοκοπία, Δραχμή, σχέδιο ΕΥΡΗΚΑ

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΣΚΑΙ.

ο προλογος του αιωνα ! τα παντα ολα πληρωμενα και συνενοημενα..Που πατε με αυτο τον τιτλο αποψε ?? “ Κούρεμα, Χρεοκοπία, Δραχμή, σχέδιο ΕΥΡΗΚΑ”Εκει στο ΣΚΑΙ τι λετε για τη δηλωση Σαλλα ?? δεν μας ειπατε !Ειναι
η δεν ειναι Πιστωτικο Γεγονος ?? αντε να σας δω… γραφεια τυπουΣΚΑΙ… αρχιζει καμπανια για νεα φθηνοτερα προιοντα, ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ… ειδατε ποσο ομορφα ερχονται ολα και δενουν ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ απο ενα φιλιλαϊκο ΜΜΕ ?? τρομαρα τουςΣΚΑΙ… ειναι πρασινο και αειφορο. Τ αφεντικο κουβαλαει πετρελαια και οτι βρει περισευουμενο, και το ΜΜΕ θελει ΑΠΕ και ανακυκλωση σκουπιδιων… δλδ ΘΕΛΕΙ και ΠΕΡΝΑΕΙ το ΜΗΝΥΜΑ.. καλυτερα ΑΠΕ απο ΔΕΗ και Φωτοπουλο ( ασχετο! το κανουν ομως σχετικο οταν το συνδιαζου και μενει… ) και πληρωστε ΔΕΗ +19% για πλακα σε λιγο… Πουλαει και εναλλακτικους παροχους ΔΕΗ…. δλδ αυτους που ενω αγοραζουν απο ΔΕΣΝΗΕ οσο η ΔΕΗ και με το 1/100 των υπαλληλων σου κανουν 10% εκπτωση στο τιμολογιο !! χαχαΣΚΑΙ… οταν φυγει το 25% απο ΔΕΗ τι θα κανει ο τοτε.. Μπεννυ ?? θα χωσει τον ΤΟΚΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ μεσω Ιδιωτικων Εναλλακτικων Παροχων ??ΣΚΑΙ… οταν χωσει χαρατσι στα κινητα τι θα πειτε ?? καλα κανει .. τι το θες το κινητο… τι το θες το ιδιοκτητο σπιτι, το εξοχικο, τα τροφιμα.. τη ΖΕΣΤΗ στο σπιτι.. τα 3 παιδια… τη δουλεια … ??!!!!ΣΚΑΙ… Κούρεμα, Χρεοκοπία, Δραχμή, σχέδιο ΕΥΡΗΚΑΕΥΡΗΚΑ την ακρη. ΣΚΑΙ το ΜΜΕ της ΝΤΠ.. στεγνα και ομορφα για το καλο σας..ΠΠΥΓ οσον αφορα στην προταση ΕΥΡΗΚΑ εχω γραψει την αντιπροταση να κανουμε σοβαρες μπιζνες..

125 δισ λενε… λοιπον ΠΡΟΤΑΣΗ. ΛΕΜΕ ΝΑΙ με προϋποθεσεις :

- τους κανουμε ΚΑΙ εκπτωση 25δισ ευρω ΕΑΝ μας δωσουν

1. τα 60δισ ευρω σε Χρυσο – Μεταλλο σε Safe Keeping Επιλογης μας.

2. τα 20δισ σε Διαμαντια – Περτες σε Safe Keeping Επιλογης μας.

3. τα 10 δισ σε ακινητα Γερμανιας υπο διαχειρηση σε κοινα αποδεκτο μη-ελλληνικη κ μη-γερμανικη εταιρια Real Estate ή εξειδικευμενο FUND ( ΣΟΡΟΣ ?? )

4. τα 10 δισ ΜΙΣΑ US Treasury Bills, ΜΙΣΑ σε Γερμανικα ΕΤΑΙΡΙΚΑ Ομολογα ( SIEMENS/DAIMLER/… ect )

Συνολο 100. Κερδιζουτν 25 δισ στην υπογραφη.

Συμφωνουμε να αξιοποιησουν τα ακινητα μας ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑ κ ΕΛΕΓΧΟ και με ΕΝΑΝ Εξειδικευμενο Εισαγγελεα μεσα στην Εταιρια Ειδικου Σκοπου.

Οταν εχουμε τα 100 δισ.. θα τα παρουμε πισω.. με 100 δισ !!! ουτε ευρω παραπανω… διοτι θα εχουν βγαλει απο την ΑΜΕΣΗ κ ΕΜΕΣΗ εκμεταλλευση τους.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ??

( για να απαντησω με εμεσα στον φιλο GSV με τον οποπιο ειχα μιαα διαμαχη στο αλλο μου αρθρο )

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΝΗΡΙΔΗ…

ΠΠ

Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα