ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ κύριοι: Ακόμα και την βίαιη προσαγωγή τεσσάρων υπουργών της ΝΔ σκέφτεται να “διατάξει” ο …Πρωτοπαπας!!

21:57 19/3/2012 - Πηγή: Olympia


Καμαρώστε κύριοι της ΝΔ τι θα πει ΠΑΣΟΚ, για να μην απορείτε όταν το πράσινο παρακράτος σας λυντσάρει έξω απο τα σπίτια σας όταν αναλάβετε την εξουσία.
Την ίδια στιγμή που ο Παπακωνσταντίνου είναι ελεύθερος και νομοθετεί, ενώ ο Παπανδρέου κόβει βόλτες σε όλη την υφήλιο πλην ΗΠΑ

(γιατί άραγε), διαβάστε τι διαδίδουν οι προκλητικοί και αμετανόητοι:

Τα προεκλογικά της «παιχνίδια» φαίνεται πως άρχισε η Ν.Δ.
Την ίδια στιγμή που ψηφίζει αντάμα με το ΠΑΣΟΚ, το μνημόνιο , τη νέα δανειακή σύμβαση και όσα τα ακολουθούν, επιχειρεί να κρατήσει αποστάσεις αναφορικά με την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το επίμαχο έλλειμμα του 2009.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του γραμματέα της κ.ο. της ΝΔ με τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Πρωτόπαπα, ο κ. Τασούλας έκανε
γνωστό πως… με κομματική εντολή «απαγορεύτηκε» στους πρώην Υπουργούς κ.κ. Αβραμόπουλο, Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου και Λέγκα να παραστούν στην όλη διαδικασία.

Ο κ. Πρωτόπαππας κατήγγειλε την απόπειρα υπονόμευσης του έργου της εξεταστικής επιτροπής αλλά και την προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων, χαρακτηρίζοντας το θέμα ιδιαιτέρως σοβαρό ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο βίαιης προσαγωγής τους εφόσον η επιτροπή λάβει τέτοια απόφαση.

Το άρθρο είναι αυτούσιο από το Briefingnews. Και εσείς ανέχεστε Γεωργίου, Τσουκάτο, Μαντέλη, Άκη κλπ ελεύθερους.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα