Οι μυστικές δημοσκοπήσεις και μία “φανερή”.

21:17 7/6/2012 - Πηγή: Olympia

Δέκα μέρες περίπου πριν ανοίξουν οι κάλπες έχει ξεχωρίσει η ΝΔ στη μάχη της με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση στις εκλογές.

Η διαφορά σύμφωνα με τις εσωτερικές δημοσκοπήσεις σχεδόν όλων των κομμάτων βρίσκεται στις 3 με 4 μονάδες με τη ΝΔ

να έχει πλησιάσει το 30% χωρίς όμως να κάνει αυτοδυναμία και τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο 25 με 26%.

Το σημερινό απαράδεκτο γεγονός της επίθεσης του στελέχους της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και στην Ρένα Δούρου, στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη στον
ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί υπολογίζεται από τους δημοσκόπους να λειτουργήσει ιδιαίτερα αρνητικά για τη Χρυσή Αυγή διώχνοντας συντηρητικούς ψηφοφόρους προς την πλευρά της ΝΔ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΛΑ.Ο.Σ.

Για τα ενδεχόμενα της κυβέρνησης που θα έχουμε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, τις κυοφορούμενες συμμαχίες των κομμάτων και τις επιπτώσεις από την επίθεση Κασιδιάρη μπροστά στις κάμερες η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα απόψε στις 21:00 στο newbomb θα παρουσιάσει την αθέατη πλευρά τους με παράλληλη ζωντανή συζήτηση εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα επικοινωνεί με το κοινό ζωντανά για να ακούγονται οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις των τηλεθεατών.

Εντύπωση πάντως προκαλεί η μέτρηση τάσεων που δημοσίευσε πριν από λίγο το newsbomb.gr με τα ακόλουθα ευρήματα: Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπησης της VPRC. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ποσοστό 31.5% το μεγαλύτερο που του έχει «δώσει» δημοσκόπηση μέχρι σήμερα.

Η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 29% και τρίτο έρχεται το ΠΑΣΟΚ με απόσταση 18 μονάδων φτάνοντας το ποσοστό του 11%.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 6.5%, ενώ το κόμμα του Φώτη Κουνέλη βρίσκεται στο 7%. Ακολουθεί το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή με 4,5%.

Η συνεργασία του Στέφανου Μάνου και του Θάνου Τζήμερου «παίρνει» 2.5% ενώ το ΛΑΟΣ μόλις 1%.
newsbomb.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα