ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

15:22 13/6/2012 - Πηγή: Olympia
Του ΚρίτωνοςΩς γνωστόν το ποδόσφαιρο είναι ένα μέσο εκτόνωσης πάντα ανθρώπων καταπιεσμένων και κατακλυσμένων από κοινωνικά προβλήματα … υπάρχουν άνθρωποι που δεν “ζουν”, παρά ζούνε μόνο για το επόμενο παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας ..
Άνθρωποι πιεσμένοι και με προβλήματα, μέσα από την ζωή τους, που περιμένουνε να ξεσπάσουνε, περιμένουνε να εκτονωθούνε. Η βία των γηπέδων που είναι πολλές φορές ακόλουθη δεν είναι τυχαίο γεγονός…..

Υπάρχει όμως και άλλη “χρήση” του ποδοσφαίρου ……….
Αυτή η “χρήση” δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, δυστυχώς αφορά τον αθλητισμό γενικά ..
Είναι τυχαίο

που  οι έλληνες ποδοσφαιριστές, σχεδόν σύσσωμοι δηλώσανε προς τους έλληνες “θα σας κάνουμε περήφανους” ?. Τα παιδιά αυτά μιλήσανε αυθόρμητα και αγνά …. γνωρίζουνε τι περνάει ο τόπος μας, τις καταστάσεις που ζούνε οι Έλληνες. Αυτά τα παιδιά θέλουνε να δώσουνε χαρά στον κόσμο τους, στους ανθρώπους τους ……
Ο Έλληνας σήμερα βάλλεται από παντού, βάλλεται πρώτα απ΄ όλα από τους υποτιθέμενους “δικούς” του ανθρώπους, τους δωσίλογους πολιτικούς, που υποχρέωσή τους είναι να προστατεύουνε τον Έλληνα και την Πατρίδα μας.
Ο Έλληνας σήμερα βάλλεται, από την καταστροφολογία … ότι θα υποφέρει τα πάνδεινα αν ψηφίσει τους τάδε…. και μάλιστα αυτή η επίθεση δεν προέρχεται μόνον από τους ντόπιους, η επίθεση αυτή είναι γενική … όλη η Ευρώπη έχει επιστρατευθεί και πιό σωστά όλος ο πλανήτης, για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση ..
Μέχρι και τον Ομπάμα βάλανε να κάνει δηλώσεις προκειμένου να “προστατέψει” το …… ευρώ
Θα βγείτε από την ευρωζώνη …… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Θα βγείτε απο το EU……ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Θα πεινάσετε, θα χάσετε τις καταθέσεις σας, θα, θα, ….. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ
Ο κόσμος να φοβηθεί, να πέσει ψυχολογικά και τα αποτελέσματα τα βλέπομε, μέχρι και ….. αυτοκτονίες…
Ερχόμαστε τώρα στο ποδόσφαιρο
Δύο αγώνες της εθνικής, δυό συνεχόμενες τραγικές διαιτησίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλησμα μάλιστα …… Τυχαίο?
“Κοράκια” σε εντεταλμένη υπηρεσία προκειμένου … ο Έλληνας αυτή την περίοδο να μην νοιώσει την χαρά και γιατί όχι μιά ψυχική τόνωση.
Δεν είναι η πρώτη άλλωστε φορά που το ποδόσφαιρο τάσσεται κάτω από την πολιτική σκοπιμότητα και χρησιμοποιείται

Ο Έλληνας ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΉ κΥΡΙΑΚΉ θα πρέπει να πάει σαν το σφαγείο, φοβισμένος και κάτω από εκβιαστικά διλήμματα, χωρίς ηθικό μάλιστα, προκειμένου να ψηφίσει … “ΣΩΣΤΑ” …. ..

Έτσι λοιπόν
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΤΑ “ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ” ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ  ……… ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝΕ ….
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα