ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

07:22 5/5/2012 - Πηγή: Olympia

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

(Διαβάστε μέχρι τέλους)

Published by Christina Salemi on April 28, 2012

Target: Prosecutor of  the International Criminal Court (ICC)

Region: World

Background (Preamble):

 

Ελληνικά (Greek)

Français (French)

    Deutsche (German)

 Español (Spanish)

Ως γνωστό, εδώ και περίπου τρία χρόνια, όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα

και η γενική εντύπωση είναι ότι η κυβέρνηση μάχεται να σώσει την χώρα από την καταστροφή (!).

Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που εσκεμμένα έφεραν την χώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης!

Συγκεκριμένα, από το 2009 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα, μεθοδικά και βάση σχεδίου, την καταστρέφουν. Μέχρι τώρα, κανείς δεν κατάφερε να τους σταματήσει παρότι μεγάλες προσπάθειες έχουν καταβληθεί . Γι΄αυτό, τους τελευταίους μήνες και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας, κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δυο καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες πολίτες επιβεβαιώσαν τα εγκλήματα και ζήτησαν από τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, να εμποδίσει την διεξαγωγή ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας. Η ολική καταστροφή μίας χώρας σύμβολο για το δυτικό πολιτισμό και η γενοκτονία του ιστορικού λαού της, ο οποίος από την αρχαιότητα έως τώρα προσέφερε πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαντλημένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας .

Οι δυο καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, σας διαβεβαιώ προκαταβολικά ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών. Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων αλλά η αστυνομία ψεκάζει τον κόσμο με ασφυξιογόνα αέρια, υπάρχει υπογεννητικότητα, φτώχεια, εκτρώσεις, ψυχασθένειες, μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και αυτοκτονίες. Σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν, οι συνθήκες ζωής είναι πολύ δύσκολες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή, νερό και ιατρική περίθαλψη, γονείς παρατάνε τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τα συντηρούν, μαθητές δεν έχουν σχολικά βιβλία και λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί και ο λαός υποφέρει από εθνική κατάθλιψη. Ταυτόχρονα λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών από Αφρική και Ασία που εισρέουν καθημερινά στο ελληνικό έδαφος, προσελκυόμενοι κυρίως από την ευνοϊκή σε αυτούς νομοθεσία, η Ελλάδα μουσουλμανοποιείται με γοργούς ρυθμούς και ο ντόπιος πληθυσμός αφομοιώ

Keywords
Τυχαία Θέματα