Στη Λακεδαίμονα θα βρείς τους πιό σκλαβωμένους και τους πιό ελεύθερους*

“Δημιουργεί” ο Αμετανόητος

Αυτό που έγινε στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2009 εως τον Οκτώβριο του 2011 είμαι σίγουρος ότι όταν μελετηθεί από τον οποιοδήποτε Ιστορικό του μέλλοντος θα αποτελέσει την Αρχή του 21ου αιώνα.Ο 21ος αιώνας δεν μπήκε το 2000.Αργησε 10 χρόνια και μπήκε ουσιαστικά το 2010 με την ψήφιση του Μνημονίου στην 1η επαρχία της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων,την Ελλάδα.

Ο

τοπικός πρωθυπουργός άλλωστε, το βροντοφώναζε παντού και σε κάθε Κατεύθυνση.

«Θέλουμε ένα σύστημα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης»

Χρησιμοποιεί τη Λέξη «θέλουμε» για να επιβάλλει στο Συλλογικό Υποσυνείδητο των Λαών, την Παγκόσμια Δικτατορία του Κεφαλαίου.

Η Νέα Εποχή όπως την αποκαλούν οι Ιθύνοντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων άρχισε με την Υπογραφή των κκ.Παπακωνσταντίνου-Παπανδρέου στο περιβόητο Μνημόνιο.

Η Παγκόσμια Χρηματιστηριακή και Τραπεζική Χούντα επεβλήθη Απόλυτα σε ένα Κυρίαρχο Κράτος.

Το Παγκόσμιο Κεφάλαιο επιτίθεται μεμονωμένα σε Κράτη και τα Διαλύει.Οχι μόνο του Μεγέθους της Ελλάδας, αλλά ακόμα και αυτό της Ιταλίας της Ισπανίας και της Γαλλίας

Στην Ελλάδα επιλέχθηκε το Χρέος της για να γίνει η κερκόπορτα της Υποταγής των Ελλήνων στις βουλές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ενα Χρέος που ως γνωστόν δεν θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ποτέ να πληρωθεί όπως ΔΕΝ πληρώνονται τα Παγκόσμια Χρέη άλλων πιό Πλούσιων Κρατών…

http://www.economist.com/content/global_debt_clock

Εάν υποτεθεί ότι π.χ. θα πρέπει όλα τα κράτη που χρωστάνε ΠΑΝΩ από το 100% του ΑΕΠ τους, να ξεπληρώσουν μόνο αυτό, το πάνω από το 100% Χρέος τους, εφαρμόζοντας μία Αυστηρή Δημοσιονομική Πειθαρχία όπως η Ελλάδα,θα είχαμε μία τεράστια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΦΕΣΗ.

Είναι σαν να τρέχουν τα μονοθέσια της Φόρμουλα Ενα με 300χλμ/ώρα και αποφασίσουν 5-6 επικεφαλείς οδηγοί να πατήσουν φρένο…

Η «στούκα» δεν θα έχει προηγούμενο…

Ο σκοπός του Κόλπου ήταν, και παραμένει, οι Ευρωπαϊκοί  Λαοί να απορροφήσουν τις Ευρωπαϊκές Απώλειες από την κατάρρευση της Lehman Brothers στα πλαίσια του Παγκοσμιοποιημένου πλέον Καπιταλισμού.

Οι Τράπεζες,και ο Διεθνής Χρηματοπιστωτικός Τομέας που σπεκουλάρει στα Συνδεδεμένα Χρηματιστήρια του Κόσμου, που αυτοί ευθύνονται για αυτά τα Εκτρώματα,θα πρέπει να μην έχουν απώλειες και να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

Ετσι σαν ο πιό αδύναμος κρίκος στην Ευρωπαϊκή αλυσίδα χτυπήθηκε πρώτα η Ελλάδα και έγινε το ινδικό χοιρίδιο της ελίτ των Βρυξελλών.

 “Ολος ο Πόλεμος στηρίζεται στην εξαπάτηση”

                       Η τέχνη του Πολέμου-Σουν Τζου

Στην 1η φάση του Σχεδίου η Ελλάδα έπρεπε πάσει θυσία να ΜΗΝ μπορεί να δανείζεται (βγαίνουμε στις αγορές…) και να έρθει το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι να της εξασφαλίσουν ρευστότητα…

Ρευστότητα όχι όμως για την Ελληνική κοινωνία και οικονομία αλλά για να μπορεί να ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ τους τόκους και το Κεφάλαιο των Ομολογιούχων του Εξωτερικού.

Σε αυτό το πλαίσιο υπογράφηκε η κατάπτυστη Δανειακή σύμβαση η οποία στην ουσία δημιούργησε τα ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ από τ

Keywords
Τυχαία Θέματα