Τα γενέθλια της πράσινης ύφεσης!

17:20 8/10/2011 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Τρελλάκιας

Και ξημέρωσε αυτή η μέρα! Η επομένη της επετείου των δύο (2)!!!!!!!! χρόνων στην Εξουσία των «αντιεξουσιαστών» της εξουσίας! Η πνευματική μας κατρακύλα στην άβυσσο της βλακείας που ξεκίνησε την 4/10/2009, συνεχίζεται και σήμερα σε μεγαλύτερο βαθμό και ένταση! Ζούμε την κορύφωση του εξευτελισμού κάθε έννοιας Δημοκρατίας, αλλά και διάλυσης του Συντάγματος. Τότε δεν ξέραμε, σήμερα που βλέπουμε, δεν λέμε να σηκωθούμε από τον ….καναπέ;

Από την αποφράδα εκείνη ημέρα που σύσσωμο το εγχώριο αλλά και το διεθνή σύστημα μας επέβαλαν τον ηλίθιο κανακάρη της κ. Τσαντ, ως πρωθυπουργό,

καταργώντας ουσιαστικά το μέγιστο όπλο της ελεύθερης διανόησης του λαού, την Κρίση Σκέψης, ζούμε ένα παραλογισμό, μια ουτοπική εφαρμογή του δόγματος του Σοκ στην κοινωνία. Η σύγκριση που αυθόρμητα έρχεται στην καθημερινότητα μας ανάμεσα στις δύο εποχές  προ του μορφώματος της πράσινης ύφεσης και του σήμερα είναι αναπόφευκτη! Τότε που πράγματι ….υπήρχαν λεφτά, τότε που ο Έλληνας ήταν υπερήφανος, τότε που η χώρα ήταν ΗΔΗ μέσα στην οικονομική κρίση αλλά η διαβίωση ήταν τουλάχιστον ανεκτή, τότε που η μετανάστευση άλλων λαών προς την Ελλάδα ήταν πρόβλημα, ενώ τώρα το πρόβλημα είναι η μετανάστευση των Ελλήνων προς  άλλες χώρες. Τότε υπήρχε μια ολόκληρη προπαγάνδα απαξίωσης ενάντια στον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, μιλώντας για τον …..«κουρασμένο», το playstasion,όλα εκείνα τα γελοία και τόσο χονδροειδή προπαγανδιστικά «στοιχεία», που κραύγαζαν από μακριά ………..Καχριμαλακάκη! Σήμερα που η ανικανότητα, η βλακεία, η ηλιθιότητα, ο δοσιλογισμός και εν τέλει η έσχατη προδοσία της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας μας στους δανειστές μας, κυριαρχεί η απάθεια, και ο ωχαδερφισμός στην κοινωνία μας! Δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Ζούμε ιστορικές στιγμές του Ναδίρ ως Έθνος! Καταλύεται το σύνταγμα, διάφοροι β’ κλάσεως λογιστές που φέρουν τον τίτλο του μέλους της Τρόικας δίνουν εντολές στους εδώ υπαλλήλους τους, θυμίζοντας τον γερμανικό διοικητή των Αθηνών που έδινε εντολές στην κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου! Ακούμε έναν υπερφίαλο, φιλόδοξο, πρωθυπουγεύοντα αντιπρόεδρο να δίνει τον τόνο άσκησης εξουσίας, που πολλές φορές σε κάνει να θες να πας εκεί μπροστά του και να του δώσεις ένα χαστούκι λέγοντας του : «Σκάσε χοντρέ να λες σαχλαμάρες» .

Η τιμωρία που θα έρθει στους λαθρεπιβάτες της πολιτικής, τους υβριστές της σκέψης, τους βιαστές της καθημερινότητας του Έλληνα, όσο αργεί τόσο κρότο, θα έχει! Ας ελπίσουμε πως δεν θα αργήσει! Απλά μακάρι να τελειώνουμε άμεσα με τους δοτούς του πράσινου καρκινώματος! Δεν υπάρχει χρόνος, γιατί όσο περισσότερο παραμένει στην εξουσία ο Forrest gap, τόσο λιγότερη Ελλάδα θα παραλάβουν οι επόμενοι! Ας ξυπνήσουν οι νεοέλληνες, ας δουν τον γκρεμό που έρχεται!

Βοήθεια μας λοιπόν, για τα δύο χρόνια της ……βασιλείας της πράσινης βλακείας! Ακούει κανείς που να μπορεί να δώσει λύση;

Μήπως ξυπνήσει κάποιος;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα