ΤΑΜΕΙΟ-ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ- ΚΙΝΗΤΡΑ

15:31 5/11/2011 - Πηγή: Olympia

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ

Κεντρικη Οικονομικη Διαχειρηση =

Απωλεια Εθνικης Κυριαρχιας και Ανεξαρτησιας =

Απωλεια Συνορων =

Διαμελισμος της Ελλαδας ΜΑΣ για να βγαινουν Εξοδα κ Επενδυσεις =

Η Ελλαδα

θα γινει ΕΝΑ "ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ" ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ" , οποια δεν αποδιδει θα ΚΟΒΕΤΑΙ ή θα ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ =

Οι Ελληνες Πολιτες, αλλα και ολοι οι Πολιτες της ΣΟΥΠΑΣ GOVERNANCE(*) θα ειναι disposable and expendable ( μιας χρησης και αναλωσιμοι )
GOVERNANCE(*) = θα αρχισει απο Οικονομικο και θα καταληξει σε Εθνικο/Διασυνοριακο/ωδη στη σαλαμοποιηση και πολτοποιηση των ΕΡΓΑΤΩΝ σσσσυγγνωμη ΛΑΩΝ

Θα χρειαστουν ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΝΕΑ "ΟΠΛΑ" βασικοτεροι τωνβ οποιοων ειναι και θα ειναι η ΟΡΘΗ κ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ( εδω το διαδικτυο εκτελει ΚΑΙ χρεη ΕΛΕΓΚΤΟΥ !! )

θελω να με παρακολουθησετε στα ΠΡΩΤΑ.. βασικα βηματα ΑΝΑΛΥΣΗΣ της ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ που εχει διαμορφωθει..

1. Αναλυση Κινητρων ολων των εμπλεκομενων μερων. Τα κινητρα ειναι τρια. Οικονομικα, Κοινωνικα, Ηθικα. Η Διεμπλοκη Φυσικων Προσωπων και Οργανισμων στα της Χωρας μας θα πρεπει να αναλυθει με βασει τα παραπανω.

2. Υπαρχει ο ορος ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ… η οποια σχεδον ΠΑΝΤΑ ειναι εσφαλμενη/λαθος. Συμβατικη ΣΟΦΙΑ ειναι η συμβατικη ΓΝΩΣΗ που περνα απο στομα σε στομα, απο μιντια σε αυτια και απο γραπτα σε ματια. Εαν αναλυσει κανεις το (1)-ΚΙΝΗΤΡΑ σε σχεση με την "ΑΛΗΘΕΙΑ" της "ΣΟΦΙΑΣ" θα κατανοησει τον λογο γιατι αυτη η "σοφια" ειναι λαθος. Συνηθως βασιζεται σε σαθρα επιχειρηματα και ειναι πολυ δυσκολο να αναλυσεις και να διακρινεις τι κρυβεται πισω της

3. η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.. περνα ως ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ειναι ομως ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ αλλα και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ !

Δειτε, τους επισυναπτομενους πινακες. Παντα θα προσπαθω να δινω την αντικειμενικοτερη πληροφορηση που μπορω να εχω στα χερια μου.

Παντα να κρατατε αρχεια ολων των επισημων μελετων, αναλυσεων, πινακων, reports ΤτΕ, βασικα στοιχεια προυπολογισμου, εκθεσεων φορεων τροικας, ISDA, IMF, EU, BIS, EBU, κλπ.

- Βασικοτερο ολων, αντιγραφα ολων των συμβασεων που εχουν υπογραφει απο 2009 μεχρι σημερα και αυριο.. Ολων των ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ( το λεει η λεξη !! εκει κρυβεται η "αληθεια ΤΟΥΣ" …

Καθε φορα που μας σκαει ενα νεο ξενο προσωπο με αποψη … να τον ελεγχετε στο διαδικτυο. Δεν θα κανει κανεις αλλος αυτη τη δουλεια για εσας ! ΤΑ παραδοξα της Σπηλιας, της Μαιμους και του Σωκρατη τα γνωριζετε..!

Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΛΠΟ_ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, η Νεα Κατασταση που Προδιαγραφεται θα κανει ενεξελεγκτο ΠΑΡΤΥ … μεσα στο ΣΠΙΤΙ και στο ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ !

Εχω πολεμησει και εχω "πολεμησει"… ακριβολογω… το εχω παει το γραμμα ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ…, η ΕΛΛΑΔΑ .. η ΠΑΡΤΙΔΑ εχει την αναγκη ΟΛΩΝ ΜΑΣ ανεξαιρετως. Ειμαστε ολοι ορκισμενοι στρατιωτες στην ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.

Θα προτεινω λοιπον

Keywords
Τυχαία Θέματα