Τι σας συνέβη κ. Καρατζαφέρη;

12:53 9/4/2012 - Πηγή: Olympia

UDemand Προσεγγίσεις!!

Γράφει ο Διπλωματικός,

Πρέπει να σας ομολογήσω ότι, ως πολιτικός επιστήμονας, παρακολουθώ την πορεία σας εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να είμαι οπαδός σας (ούτε κάποιου άλλου κόμματος βέβαια) αλλά εκτιμούσα και εσάς και τις ιδέες σας.

Εδώ και τρία χρόνια είχατε ανέβει στις δημοσκοπήσεις ως κόμμα άλλα και σαν ο πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός, είχατε φτιάξει μια δυνατή ομάδα νέων ανθρώπων που “πετούσε”, είχατε πιάσει τον παλμό και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας

πολύ πριν τα αγγίξουν οι συνάδελφοί σας, είχατε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για την ελληνική οικονομία, σαν ρήτορας δεν συγκρινόσασταν με κανέναν Έλληνα πολιτικό, οι New York Times σας είχαν ανακηρύξει σαν έναν από τους καλύτερους ρήτορες της Ε.Ε., ο Βενιζέλος φαίνονταν νάνος μπροστά σας, είχατε ένα μυαλό ξυράφι που γεννούσε συνεχώς ιδέες για την πατρίδα, για τους Έλληνες, για την οικονομία, για την αξιοπρέπειά μας, εάν συνεχίζατε με τους ίδιους ρυθμούς σήμερα θα ήσασταν πρώτο κόμμα. Και σας κατάντησαν σήμερα να δίνετε απολογητική συνέντευξη στην… κυρία Στάη.

Σας είδα σε αυτή τη συνέντευξη  και σας λυπήθηκα. Χασκογελούσε η κυρία κοιτάζοντας πονηρούτσικα έναν δημοσιογράφο που είχε μαζί της (αντίθετα ο Κύρτσος αισθανόταν πολύ άσχημα και δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου). Είναι από τις στιγμές που βλέπεις τέτοιους δημοσιογράφους στην κρατική τηλεόραση και λυπάσαι που γεννήθηκες Έλληνας.

Αναρωτήθηκα τι σας συνέβη και η κυρία αυτή είχε την ευκαιρία να κάνει ένα τόσο απαξιωτικό παιχνίδι μαζί σας με τα γνωστά ειρωνικά χαμόγελα που διαθέτει σε αφθονία.

Δεν περιμένω απάντηση από εσάς. Θα κάνω εγώ τον απολογισμό για τα λάθη σας, έτσι όπως τα βίωσα, μιλώντας βέβαια υποκειμενικά…

Το πρώτο θανάσιμο λάθος της καριέρας σας

Πριν μερικά χρόνια εγκαταλείψατε τον πατριωτικό λόγο και την ίδια περίοδο πήρατε στο κόμμα σας την κ. Νίκη Τζαβέλα. Τι σύμπτωση!  Ο Κακαουνάκης είχε δώσει στη δημοσιότητα όλο το ιστορικό της κυρίας, αυτό έφτανε για να “ψυλλιαστούν” σχεδόν όλοι.

Γιατί το κάνατε αυτό; Θα σας πω βέβαια για να μην νομίζετε ότι οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο. Γιατί κάποιοι σας ψιθύρισαν ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με το διεθνές οικονομικό-εβραϊκό κατεστημένο αφού έχετε τέτοια άνοδο που πιθανολογεί ακόμα και την πρωθυπουργοποίησή σας.

Η κ. Τζαβέλα θα ήταν το ενδιάμεσο, σας σύστησε πράγματι στο οικονομικό-εβραϊκό κατεστημένο αλλά αυτοί δεν πίστεψαν ούτε λέξη από αυτά που λέγατε.

Στη συνέχεια φλερτάρατε με τον Ψινάκη για να κατέβει με το κόμμα σας! Εάν δεν είχαν αντισταθεί μερικά από τα παιδιά σας θα τον είχατε πάρει στο κόμμα σας. Γιατί άραγε, τι τον θέλατε; Να λέει εξυπναδούλες και να διασκεδάζει τον κόσμο σας;

Με αυτές τις κινήσεις είχατε ολοκληρώσει το πρώτο θανάσιμο λάθος της καριέρας σας.

Από εκείνη την ώρα και μετά, οι οπαδοί σας πάγωσαν, αλλά σκέφτηκαν πως μπορεί να κάνετε μια κίνηση ελιγμού ώστε να πάρετε ψήφους, μετά να πάρετε την εξουσία και τέλος να επανέλθετε και να εφαρμόσετε τις ιδέες σας… και πε

Keywords