ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ του “Κομαντάντε” Μάρκου Μουζάκη

13:27 20/5/2012 - Πηγή: Olympia

** Νέμεσις! Τι σας έλεγα, αδέρφια, συντρόφια;

Ήταν, είναι προκλητικό, μα και συνάμα απολαυστικό, να αντικρίζεις όλες αυτές τις μέρες τους εκπροσώπους του ολέθριου (πρώην) δικομματισμού να σέρνονται και να ομνύουν υπέρ του… «απεταξάμην τον δικομματισμό, την αυτοδυναμία, τις μονοκομματικές κυβερνήσεις, την αλαζονεία και… πάσαν νόσον (παρεμφερή)»!

** Και να παρακαλούν και να προκαλούν τον Τσίπρα (αυτόν κυρίως) να συναινέσει…

** Αλήθεια, σε τι να συναινέσει; Στο να γίνει η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα δικά

τους τραγικά αμαρτήματα, που φέρανε τη χώρα στο μη παρέκει; Στο να γενεί ναυαγοσώστης προκειμένου να λάβουν άφεση αμαρτιών για τις αθλιότητές τους;

** Άλλοθι, αριστερό άλλοθι, δημοκρατικό άλλοθι ψάχνανε! Με τη βοήθεια, την αμέριστη και διαπλεκόμενη στήριξη των νταβάδων των ΜΜΕ και των δημοσιογραφικών κουταβιών τους, αυτό ακριβώς ψάχνανε! Άλλωστε όταν το θηρίο ψυχορραγεί, τότε γίνεται και επικίνδυνο και πονηρό, μπας και διασωθεί. Μα η Ιστορία εκδικείται!

** Άκου να δίνουν μαθήματα «καλής συμπεριφοράς», «συναίνεσης», άκου να χτυπούν την αλαζονεία, οι καθηγητάδες της αλαζονείας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, της παρακμής! Οίχεται απιόν το σύστημα και σκούζει, σαν την αλεπού που της ξέφυγε η κότα!

** Μάλλον η χρυσοτόκος όρνιθα! Τώρα θυμήθηκαν, οι ολετήρες, την… εθνική υπευθυνότητα, τώρα που βλέπουν να τους φεύγει η κουτάλα! Και σου λέει, ας πάρει και κάνας άλλος κάποιο κοκαλάκι προκειμένου να τα χάσουμε όλα!

** Γίγας πολιτικής δημαγωγίας, ο μέγας Μπένι! Άκου να βαράει τον… κυβερνητισμό ένα απ’ τα γνήσια πολιτικά τέκνα του κυβερνητισμού! Μα αυτός απ’ το 1993 (το ’89 είχε εισέλθει στην ενεργό πολιτική, απ’ το… ΚΟΔΗΣΟ ξώφαλτσα είχε περάσει!) που ξανάγινε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση δεν έλειψε επί της ουσίας από καμία πράσινη κυβέρνηση! Εκεί ακριβώς, στον κυβερνητισμό, εδραίωσε την πολιτική του παρουσία. Από κει ανελίχθη! Και τώρα, στην απόγνωσή του, θα σώσει, λέει, το καταρρέον ΠΑΣΟΚ απ’ τον κυβερνητισμό! Αν πραγματικά το εννοούσε, ας δώκει το καλό παράδειγμα παραιτούμενος! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!

** Γενναιόδωροι και με… περίσσευμα καρδίας τώρα, τα ζαλισμένα κοτόπουλα της αποδρομής! Ή μάλλον διαχρονικά θρασείς, αμετανόητα ψεύτες, μονίμως αυθάδεις, διαρκώς υποτιμούντες τη νοημοσύνη μας! Μα τέλεψαν οι χαχόλοι!

** Αθλιότητα, εξωθεσμικές παρεμβάσεις, νταβατζηλίκι! Οργίασε η παραπληροφόρηση σε όλο το διάστημα των διερευνητικών εντολών και των συσκέψεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Πρωταγωνιστές… μεγάλα κανάλια και εντεταλμένοι δημοσιογράφοι! Αλλά η άθλια καφρίλα τους φανερώθηκε! Όνειδος, ντροπή! Αλλά πλέον έχουν αποκαλυφτεί. Τα αντίθετα απ’ τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα παράγουν οι φασίζουσες παρεμβάσεις των ντόπερμαν!

** Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης: Θέλουμε και τον Τσίπρα! Βενιζέλος, Σαμαράς, Κουβέλης: Θέλουμε και τον Τσίπρα! Κουβέλης, Βενιζέλος, Σαμαράς: Θέλουμε και τον Τσίπρα! Ρε αγάπη για τον άνθρωπο που θα μας οδηγήσει στη δραχμή, για τον «εγκληματία» που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε αλβανοποίηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα