Το καρφί του Λοβέρδου για τον «αγαπημένο» Βενιζέλο

23:06 1/2/2012 - Πηγή: Olympia

Μόλις χθές είδαμε τον κ. Λοβέρδο να αγκαλιάζεται σε δημόσιο χώρο με τον αγαπημένο του, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και μαζί να δίνουν, μπροστά στις κάμερες, όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.
Σήμερα όμως ο κ. Λοβέρδος άλλαξε τροπάριο.
Μετά την λήξη του αγώνα μπάσκετ, μεταξύ της ομάδας της Βουλής στην οποία έπαιζε και ο κ. Λοβέρδος,

και των βετεράνων του Ιωνικού Νικαίας, ο υπουργός υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Δεν μπορείς να είσαι υπουργός
διατροφής και άθλησης και να έχεις πάρει 40 κιλά. Εγώ έχω χάσει 15 κιλά».
Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Λοβέρδος εμμέσως πλην σαφώς τα «έχωσε» στον έχοντα ατομικό και βεβαίως όχι ειδικό βάρος, κ. Βενιζέλο.
Δηλαδή κύριε Λοβέρδε μας, εσείς χάσατε 15 κιλά ως υπουργός υγείας, άθλησης και διατροφής. Αυτός όμως, που για κακή μας τύχη, διευθύνει την απισχνασμένη οικονομία μας και επιβάλλει σε όλους τους πολίτες αυστηρή λιτότητα και εξουθενωτική δίαιτα, θα έπρεπε, σύμφωνα με το σκεπτικό σας, να είχε χάσει τουλάχιστον 50 κιλά. Αλλά όπως φαίνεται, ο κ. Βενιζέλος ακολουθεί το παράδειγμα των γιατρών, που κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι, συμβουλεύουν τους ασθενείς να κόψουν το κάπνισμα επειδή βλάπτει την υγεία.
Υστερόγραφο : για την ιστορία, αναφέρω ότι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μπάσκετ είναι : Βουλή-Ιωνικός Νικαίας 74-78, και ότι ο κ. Λοβέρδος παρά την απώλεια 15 κιλών, δεν σημείωσε καλάθι. Έτσι κι΄ αλλοιώς η συνεργασία του με τον κ. Βενιζέλο τον «βαραίνει» και τον εμποδίζει να ανέβει ψηλά και να καρφώσει…. .
Τςςς
http://filotimia.blogspot.com/2012/02/blog-post_6043.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα