ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ [ΒΙΝΤΕΟ]! Πως ελέγχονται από την τρόικα …

23:02 22/7/2012 - Πηγή: Olympia

Αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος και το φωνάζει εδώ και καιρό, επιβεβαιώνεται από το Al Jazeera: τα ελληνικά ΜΜΕ είναι πλήρως ελεγχόμενα… Σωωωπα, θα πει κάποιος…

Αυτό κάνει “μπαμ” από μακρυά, ωστόσο αυτή τη φορά δίνονται και λεπτομερείς που επιβεβαιώνουν όσα λέει ο κόσμος εδω και χρόνια, γι’αυτό και τα τελευταία χρόνια γύρισε την πλάτη στα μεγάλα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ της χώρας.

Οι αναγνώστες

του Ολυμπία (και κυρίως οι παλιότεροι) θυμούνται τι γράφαμε εδώ και χρόνια για τον ρόλο των ΜΜΕ και των Δημοσιογραφων, που ο σκοτεινός ρόλος και των δύο φάνηκε από την μέρα που μπήκε στη ζωή μας το ΔΝΤ και οι δανειστές.

Το ρεπορτάζ φωτογραφίζει ευθέως το MEGA, το ΣΚΑΙ και συγκεκριμένους μεγαλοδημοσιογράφους που οφθαλμοφανέστατα έχουν ταχθεί υπέρ του Μνημονίου, των χρηματοπιστωτικών οίκων και των Κυβερνήσεων που υπηρετούν όλα αυτά, θεωρώντας οποιαδήποτε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση ‘ένα βήμα στο γκρεμό’.

Διαβάστε (και δείτε) τι λέει για το Alter, την Ελευθεροτυπία και την σύγχυση στην ενημέρωση που προκαλούν συγκεκριμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα