Lady Gaga: "Κάποιοι θέλουν να με καταστρέψουν"

Η Lady Gaga είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής, παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα αισθάνεται πολλές φορές σαν 'loser'. Η εκκεντρική τραγουδίστρια μίλησε με δάκρυα για τους φόβους της στην κάμερα σε ένα βίντεο που πρόκειται να κυκλοφορήσει, λέγοντας πως...
πιστεύει ακράδαντα πως κάποιοι άνθρωποι θέλουν να τη βλάψουν.

Στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ του αμερικανικού δικτύου HBO για το πέρασμα του Monster
Ball Tour στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, η Lady Gaga εξομολογείται: "Ακόμα και σήμερα νιώθω loser. Το ξέρω ότι είμαστε εδώ που είμαστε, κι όμως! Μερικές φορές νιώθω όπως ένιωθα τότε, στο σχολείο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να με καταστρέψουν. Δεν θα τα καταφέρουν, όμως, γιατί δεν θα τους αφήσω", λέει η τραγουδίστρια και συνεχίζει:

"Πρέπει κάθε πρωί να συνέρχομαι και να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι superstar, για να βγάλω τη μέρα, για να είμαι αυτό που θέλουν οι fans μου να είμαι. Πρέπει να πολεμήσω. Πολεμάω για κάθε παιδί που είναι σαν εμένα, που νιώθει όπως νιώθω εγώ", σημείωσε και κατέληξε: "Θέλω να είμαι βασίλισσα, αλλά μερικές φορές δεν νιώθω έτσι. Δεν θέλω να νιώθω νικήτρια για μένα πια, αλλά για τους ανθρώπους γύρω μου".
nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα