Αστεία αποτελέσματα από δήθεν κυλιόμενες δημοσκοπήσεις

Αυτό που επικρατεί με τις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Οι εταιρείες "δημοσκόπων" τηλεφωνούν τα σπίτια μας να ρωτήσουν ποια είναι η πρόθεση ψήφου και ποια πρόσωπα θα "σταυρώσουμε".

Σύμφωνα με αποκαλύψεις μεγάλων ιστολογίων, όπως του οlympia.gr, το 75% των πολιτών που...
σηκώνουν το τηλέφωνο σε δημοσκόπους, μόλις ακούσουν ότι επρόκειτο για τηλεφωνική έρευνα σχετικά με τις εκλογές
τους κλείνουν τη γραμμή, να μην πούμε ότι τους χέζουν κιόλας αλλά τελοσπάντων. Τα στοιχεία δηλαδή των δημοσκοπήσεων πηγάζουν μόνο από το 25% του συνόλου των ατόμων που έχουν σηκώσει το ακουστικό.

Ένα άλλο τραγελαφικό παρατηρείται σε διάφορες "πολιτικές" ιστοσελίδες και "πολιτικά" blogs (ιστολόγια) που παρουσιάζουν υποψηφίους "της προτίμησης τους" (με παχύ πορτοφόλι και συνεχώς υπηρέτες της διαπλοκής) πρώτους σε σταυρούς σε Α' και Β Αθήνας. Αρκεί να τους έχετε διαβάσει και στο παρελθόν για να αντιληφθείτε από που πηγάζουν αυτές οι "μυστικές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ μετρήσεις".

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου και σε αυτές τις εκλογές. "Πληθος κόσμου...κρατώντας στα χέρια του Ελληνικές σημαίες...στο κατάμεστο γήπεδο...ζητωκραυγάζοντας τον νέο σωτήρα...ελπίζοντας για ένα καλύτερο μέλλον...ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης" ...ίδιες διαχρονικές ξύλινες φράσεις που είχαμε την εντύπωση με το φτωχό μας το μυαλό πως σε αυτές τις εκλογές θα εκλείψουν...Κι όμως! Κάναμε λάθος...

Τα ίδια και χειρότερα αγαπητοί μας αναγνώστες στις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης...
Keywords
Τυχαία Θέματα