«Δεν έχει… πεθάνει η Ίντερ»

Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει κερδίσει μόνο μία φορά, ενώ άλλες δύο έχει φέρει ισοπαλία. Η συγκομιδή της δεν είναι ανάλογη ομάδας που κυνηγάει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ήττα από την τελευταία, στη βαθμολογία, Σιένα με 3-1 ήταν το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο προκάλεσε αίσθηση. Η Ίντερ, ωστόσο, δεν έχει… πεθάνει, όπως ισχυρίζεται σε συνέντευξή του στο Ιταλικό «Sky» ο Αντόνιο Κασάνο και σύντομα θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

«Πρέπει να παραδεχτώ πως η ομάδα δεν παίζει καλά τον τελευταίο καιρό. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε μόλις 3

βαθμούς μακριά από την 3η θέση, έχουμε προκριθεί στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ και ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας είναι ακόμα ένας εφικτός στόχος.

Πώς, λοιπόν, κάποιοι ισχυρίζονται πως η Ίντερ έχει… πεθάνει; Όταν οι άλλοι… σέρνονται, κανείς δεν φέρνει την καταστροφή. Όταν είναι η Ίντερ σε δύσκολη θέση, φέρνουν το τέλος του κόσμου», είπε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο Κασάνο.

Το πρόβλημα, πάντως, υφίσταται και πρέπει να βρεθεί λύση. «Σε στιγμές σαν αυτή, πρέπει οι παίκτες με προσωπικότητα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Την αγωνιστική λύση θα την βρει ο προπονητής μας, αλλά εμείς πρέπει να βοηθήσουμε, τόσο εκείνον, όσο και τους νεώτερους παίκτες», τόνισε ο επιθετικός των «νερατζούρι».

Ο Κασάνο φρόντισε να διαψεύσει και τις φήμες που θέλουν τους παίκτες… χωρισμένους στα αποδυτήρια της Ίντερ. «Παίζω ποδόσφαιρο τόσα χρόνια και ποτέ πριν δεν είχα ζήσει καλύτερο κλίμα σε ομάδα. Όλοι προσφέρουν τη βοήθειά τους, ανεξάρτητα αν είναι νέοι και άπειροι, ή μεγαλύτεροι και… αστέρες.

Ο προπονητής μας είναι καταρτισμένος και εργατικός, ο πρόεδρός μας είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να υπάρξει σε σύλλογο αυτού του επιπέδου, άρα οι συνθήκες εργασίας είναι ιδανικές. Αυτό που μένει είναι να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη περίοδο. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν», σημείωσε ο Αντόνιο Κασάνο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν έχει… πεθάνει η Ίντερ» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα