Δεν ήμουν "φτιαγμένος" στα Οσκαρ λέει ο Τζέιμς Φράνκο

O παρουσιαστής των φετινών βραβείων Οσκαρ, Τζέιμς Φράνκο μίλησε στον Ντέηβιντ Λέτερμαν για τη μεγάλη βραδιά και τις άσχημες κριτικές που δέχτηκαν οι παρουσιαστές και απάντησε σ όλους αυτούς που τον κατηγόρησαν πως ήταν "φτιαγμένος" τη βραδιά των βραβείων

Mιλώντας στον...
Ντέιβιντ Λέτερμαν και στο Late night show του CBS την πρωταπριλιά ο 32χρονος ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο αναφέρθηκε στις κατηγορίες εναντίον του , ότι δηλαδή
πριν ξεκινήσει η βραδιά είχε καπνίσει μαριχουάνα.

Ο 63χρονος παρουσιαστής της εκπομπής του θύμισε ότι και ο ίδιος όταν παρουσίασε τα Οscar το 1995 ήταν τόσο τραγικός « που η κινηματογραφική βιομηχανία κόντεψε να κλείσει εξαιτίας μου».

« Ναι, αλλά εσένα κανείς δεν σε κατηγόρησε ότι ήσουν υπό την επήρεια ουσιών» του απάντησε ο Τζέιμς Φράνκο , o οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας « Δεν πήρα τίποτα. Απλώς όσο κι αν αγαπώ την Αν Χάθαγουει είναι τόσο ζωντανή και υπερκινητική που ο καθένας δίπλα της θα φαινόταν μαλθακός».

Εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είδε την παρουσίαση σε βίντεο μετά γιατί ένιωθε άβολα αλλά ξεκαθάρισε « Ισως να ήμουν υποτονικός αλλά έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Δεν ήταν ποτέ όνειρο της ζωής μου να παρουσιάσω τα Οσκαρ, αλλά από τη στιγμή που δέχτηκα να το κάνω να είστε σίγουροι ότι έκανα το καλύτερο δυνατόν και δεν ξέφυγα καθόλου απ αυτά που μου υπαγόρευε το σενάριο της βραδιάς»
Keywords
Τυχαία Θέματα