Έχει ξεφύγει... ο Κουαρέσμα

Μπορεί ο Κουαρέσμα να έφτασε πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όμως από ότι φαίνεται ο ερχομός του στο «λιμάνι», μόνο προβλήματα θα μπορούσε να φέρει στην τάξη των «ερυθρόλευκων»...

Ο Πορτογάλος ο οποίος έχει παραγκωνιστεί εδώ και καιρό στην Μπεσίκτας περνάει δύσκολες στιγμές και ο «καλός του εαυτός», αποτελεί πλέον μόνο ανάμνηση του παρελθόντος.

Ο Κουαρέσμα με την πορεία της καριέρας του υιοθετεί
απόλυτα την φράση «κάθε πέρσι και καλύτερα» έχοντας φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως της Πόρτο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, της Ίντερ, της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα.

Όμως όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή εικόνα του 29χρονου, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να είναι «ξένο σώμα» στην Μπεσίκτας.

Μέλος της διοίκησης της και συγκεκριμένα ο Αχμέντ Νουρ Τσεμπί, αποκάλυψε έπειτα από το τέλος του αγώνα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ (1-1) τους λόγους που ο Ρικάρντο Κουαρέσμα βρίσκεται στο περιθώριο από τον προπονητή του Σαμέτ Αϊμπαμπά.

Την ώρα που ο Κουαρέσμα αμείβεται με 3 εκατ. ετησίως όλοι θα περίμεναν να αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο γρανάζι στη μηχανή της Μπεσίκτας, όμως όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Τσεμπί, η αιτία που ο Πορτογάλος είναι εκτός πλάνων είναι η άθλια συμπεριφορά του.

Μάλιστα δεν δίστασε να εξηγήσει τι εννοεί με τις αναφορές στην συμπεριφορά του Κουαρέσμα, φέρνοντας στη δημοσιότητα δύο πολύ σοβαρά περιστατικά. Αρχικά τόνισε, πως ο Κουαρέσμα έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μία υπάλληλο που εργάζεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, ενώ υπάρχει και κάτι ακόμα χειρότερο, με τον 29χρονο να κατουράει φροντιστή του συλλόγου.

Βεβαίως, ο Κουαρέσμα αρνείται τις κατηγορίες και μαζί με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Τσεμπί και να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου Μεμέτ Σαμπίλ Μπέι.
Keywords
Τυχαία Θέματα