Οι δρόμοι του Αρμστρονγκ


Τα όποια σενάρια περί αντικατάστασης του Χίλτον Αρμστρονγκ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φυσικά ήταν αδύνατο να προχωρήσει στην οποιαδήποτε κίνηση ο Αργύρης Πεδουλάκης πριν από τους αγώνες με την Καντού και τον Ολυμπιακό...
Πλέον μετά και τη νέα περιορισμένη συμμετοχή
του στο ντέρμπι η εικόνα είναι ξεκάθαρη! Παρότι ο Αμερικανός σέντερ έχει αρχίσει να δείχνει... σημάδια ζωής κυρίως στην προπόνηση (εδώ που τα λέμε και στο πεντάλεπτο που χρησιμοποιήθηκε με τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά "ζωντανός") δεν "κέρδισε" χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν τον... πιστεύει πια; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Το ότι κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τον Αρμστρονγκ, δεν κρύβεται. Ομως έχει αρχίσει να "κινείται" καλύτερα στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να σκέπτεται -σύμφωνα με πληροφορίες- ο προπονητής του Παναθηναϊκού να του δώσει μια μικρή πίστωση χρόνου.

Δεν είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα αρχίσει από τον αγώνα με την Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, αλλά μέσα στις επόμενες 15-20 μέρες ο κόουτς του Παναθηναϊκού θα έχει καταλήξει στον δρόμο που θα ακολουθήσει: Της παραμονής του Αρμστρονγκ (αν ανεβάσει βεβαίως την απόδοσή του στον βαθμό που θα πείσει τους πάντες) ή της αντικατάστασής του.

Σε περίπτωση αντικατάστασης του Αρμστρονγκ θα πρέπει να θεωρήσουμε βέβαιο ότι δεν θα αποκτηθεί "πεντάρι" καθώς εκεί υπάρχουν οι Σχορτσιανίτης, Λάσμε, Σκορδίλης (για τρίτος σέντερ) και Τσαρτσαρής (για... ειδικές καταστάσεις). Ισως προχωρήσει στην απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ με αθλητικά προσόντα και καλό περιφερειακό σουτ ή ακόμα και γκαρντ καθώς υπάρχει... θέμα κι εκεί.

Τα σαραντάλεπτα του Διαμαντίδη, το "μπέρδεμα" του Ούκιτς (που έχει στο μυαλό του ότι πρέπει να κάνει τα... πάντα) και το γεγονός ότι ο Κίτσεν ακόμα βρίσκεται πίσω, περισσότερο επιβάλλουν την απόκτηση ενός περιφερειακού παίκτη. Ολα αυτά είναι υπό συζήτηση.

Τα... σαραντάλεπτα του Διαμαντίδη

Η αρχική σκέψη του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ήταν να κάνει πιο άνετη και πιο ξεκούραστη τη ζωή του Δημήτρη Διαμαντίδη! Αυτό δεν έχει φανεί στα περισσότερα ματς που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα και κατά την άποψή μας το ότι ο αρχηγός αναγκάζεται να παίζει πολύ παραπάνω από 30 λεπτά σε κάθε αγώνα αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Παρατηρείται «έλλειμμα» και μάλιστα σοβαρό πίσω από τον Διαμαντίδη κι αυτό σημαίνει πως θα καλυφθεί είτε με την άνοδο του Κίτσεν είτε με κάποια διορθωτική κίνηση.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Μόνο τυχαίο δεν ήταν

Πολλοί θα παραξενεύτηκαν για την παρουσία του άπειρου Χάρη Γιαννόπουλου στο παρκέ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Υπάρχει εξήγηση... Πρώτον, ο Γιαννόπουλος είναι ο καλύτερος σουτέρ του Παναθηναϊκού. Μπορεί να αστόχησε και στις τρεις προσπάθειες αλλά τις «πήρε» και δεν δίστασε. Δεύτερον, στις τελευταίες προπονήσεις ήταν εξαιρετικός και όλοι είχαν πάθει...πλάκα με την ευστοχία του. Οπότε πάντα γνωρίζει
Keywords
Τυχαία Θέματα