Επίθεση από θαλάσσιο ελέφαντα δέχτηκε η Shakira στη Ν. Αφρική!

Οι "κόκκινες γραμμές" δεν υπάρχουν τυχαία στους ζωολογικούς κήπους. Παρ' όλ' αυτά, η 35χρονη Shakira φαίνεται πως τις αγνόησε σε πρόσφατη επίσκεψή της σε έναν στο Cape Town, με συνέπεια ένας θαλάσσιος ελέφαντας μάλλον να μπερδέψει το BlackBerry που κρατούσε...
για να τον φωτογραφίσει με κάποιο ψάρι(;). Το αποτέλεσμα φαίνεται στην εικόνα που επίσης δημοσίευσε η Shakira
σε Facebook και Twitter. Όπως πόσταρε η ίδια στο Facebook, "πλησίασα αυτά τα πολύ χαριτωμένα ζώα περισσότερο από τους άλλους τουρίστες. Κατέβηκα μέχρι τα βράχια για να τα φωτογραφίσω από κοντά. Ξαφνικά, ένα από αυτά πετάχτηκε από το νερό, με κοίταξε στα μάτια (σ.σ. έγραψε ότι ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ), και προσπάθησε να με δαγκώσει. Όλοι -κι εγώ μαζί- άρχισαν να στριγγλίζουν. Παρέλυσα από τον φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ".
Την Shakira έβγαλε από το δύσκολη θέση ο αδερφός της, ο "Super Tony" όπως τον χαρακτηρίζει, γλιτώνοντας τελικά με λίγες εκδορές στα χέρια. "Νομίζω ότι η αντανάκλαση του BlackBerry στο νερό το έκανε να νομίζει ότι πρόκειται για ψάρι". Την επόμενη μέρα, η Shakira πόσταρε μια φωτογραφία με πιγκουίνους, σχολιάζοντας: "Σήμερα με τους πιγκουίνους. Σίγουρα πιο φιλικοί!".
cosmo
Keywords
Τυχαία Θέματα