Γ. Μαυραγάνης: Θέλουμε έναν ενιαίο φόρο ακινήτων

Ο υφυπουργός Οικονομικών μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα της επιβολής ενιαίου φόρου ακινήτων. Ο κ. Μαυραγάνης απάντησε στα σενάρια αλλά και στην ερώτηση τι μέριμνα έχει λάβει το υπουργείο ώστε να κατανεμηθούν δίκαια τα βάρη στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι διαρροές αυτές δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν διότι όπως ξέρετε το υπουργείο μελετά διάφορα σενάρια έχει δεν έχει καταλήξει. Συνεπώς όποιος τα διαρρέει, αυτός είναι υπεύθυνος

να σχολιάσει. Εγώ μαζί με τα κόμματα, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε κάποια σενάρια, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, συνεπώς είναι πάρα πολύ πρόωρο και νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ επικίνδυνο να τρομοκρατείται ο κόσμος», τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το οποίο θέλουμε να κάνουμε είναι να υπάρξει ένας ενιαίος φόρος ακινήτων ο οποίος θα έχει μία διευρυμένη βάση έτσι ώστε να μπορούν να τον πληρώνουν οι πολίτες και από κει και πέρα όπως και το ΕΕΤΗΔΕ είχε επικεντρωθεί σε κάποιους συγκεκριμένους, να μην περιορίσουμε την εφαρμογή του σε κάποιους συγκεκριμένους και να είναι πάνω από όλα δίκαιος».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

The post Γ. Μαυραγάνης: Θέλουμε έναν ενιαίο φόρο ακινήτων appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα