Γκαγκάτσης: «Αλητεία σε ακραία επίπεδα»!

Οργή έχει προκαλέσει στον Βασίλη Γκαγκάτση, ένα κατασκευασμένο email που δεν εστάλη ποτέ από δικό του λογαριασμό και αφορά το γνωστό δημοσίευμα της Sun για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με δήλωση του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρει πως θα προβεί σε μηνύσεις και μιλάει για «αλητεία και πόλεμο λάσπης που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους»...

Το εν λόγω
email υποτίθεται πως είχε σταλεί από τον ίδιο προς κάποιους δημοσιογράφους και με αυτό τοποθετούνταν επί του δημοσιεύματος της Sun. Με τη δήλωση του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ αφήνει να εννοηθεί πως κάποιοι θέλουν να τον μπλέξουν και να τον φέρουν απέναντι στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Γκαγκάτση:

«Η αλητεία και ο πόλεμος λάσπης ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ έχει φτάσει πλέον σε τόσο ακραία επίπεδα, που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Μόλις πριν λίγα λεπτά πληροφορήθηκα ότι εστάλη σε δημοσιογράφους ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άγνωστης προέλευσης, στο οποίο χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου, σαν να είμαι εγώ ο αποστολέας, και δήθεν να τοποθετούμαι σχετικά με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας “SUN”.

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

Η διεύθυνση του άγνωστου σκοτεινού αποστολέα δεν είχε καμία σχέση με τη δική μου διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και δεν γνωρίζω σε ποιους άλλους μπορεί να έχει αποσταλεί το συγκεκριμένο μήνυμα. Ήδη επικοινώνησα με το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μεταβαίνω άμεσα στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσω μηνύσεις επί παντός υπευθύνου για το απίστευτο αυτό γεγονός που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί. Όλα στη ζωή έχουν ένα όριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα