«Μέσα» Βιτόλο και Πίντο

Ο Bίκτορ Βιτόλο επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Άρη στο ΟΑΚΑ, ενώ o Αντρέ Πίντο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Ατομικό και σήμερα ο Χριστοδουλόπουλος, θεραπεία ο Βύντρα...
Ο Ισπανός μεσοαμυντικός έλειπε με άδεια που του είχε χορηγηθεί, προκειμένου να ταξιδέψει στη χώρα του το Σαββατοκύριακο για προσωπικούς λόγους. Η επιστροφή
του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και ο μέσος του «τριφυλλιού» φάνηκε για μια ακόμη φορά… κύριος. Ηταν συνεπής στο ραντεβού και σήμερα προπονήθηκε κανονικά στην Παιανία.

Σε ότι αφορά τον Πορτογάλο στόπερ, που χθες ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, σήμερα έδειξε να τις ξεπερνά γι’ αυτό και «μπήκε» με την ομάδα, στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε μόνος του και έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή, ενώ ο Λουκάς Βύντρα έκανε θεραπεία και είναι εκτός πλάνων του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Ιμπραήμ Σισοκό, καθώς τιμήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού για την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.
Keywords
Τυχαία Θέματα