Ο γιος μου υποφέρει

Ο πατέρας και γνωστός ηθοποιός του Hollywood Μartin Sheen μίλησε για τον εθισμό του γιου του στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, αλλά και για την απρεπή και σκανδαλώδη συμπεριφορά του το τελευταίο καιρό. Ο βετεράνος σταρ έδειξε φανερά απογοητευμένος και ...
ντροπιασμένος για λογαριασμό του γιου του Charlie Sheen.

«Ο
Charlie έχει παγιδευτεί σε μερικά από τα πιο προφανή προβλήματα που προκαλεί ο εθισμός, αυτό δεν είναι μυστικό. Η συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Στη συνέχεια ο πάλαι ποτέ γόης της μεγάλης οθόνης, αιτιολόγησε με τα μελανότερα χρώματα την έκρυθμη συμπεριφορά του παιδιού του: «Ο γιος μου υποφέρει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Η κατάστασή του είναι τόσο κρίσιμη, όσο θα ήταν αν είχε προσβληθεί από καρκίνο. Αν είχε καρκίνο, ποια θα ήταν η δική μας προσέγγιση; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του συμπαραστεκόμαστε, να προσευχόμαστε για αυτόν, να είμαστε δίπλα του όταν το ζητήσει. Μιας και είναι ενήλικας όμως και όχι μικρό παιδί, η βοήθεια που πρέπει να του προσφέρουμε πρέπει να αφορά πολλά, διαφορετικά επίπεδα. Αυτό είναι που μας απασχολεί από την αρχή μέχρι το τέλος της ημέρας. Βρισκόμαστε οικογενειακώς στο τρενάκι του τρόμου εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα