«Ο κόσμος θέλει να παίζουμε καλύτερα»

Φυσιολογική χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, μιλώντας εξερχόμενος από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» υποστήριξε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να μην αφήνουν πολύ χώρο στον αντίπαλο, καθώς υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές...
«Από την αρχή της σεζόν έχουμε την κακή συνήθεια να παίζουμε με μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να αφήνουμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Έτσι αυτοί κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση. Επιβάλλεται αυτό να το σταματήσουμε αμέσως, γιατί ναι μεν σήμερα ήμασταν
τυχεροί και νικήσαμε από μια στημένη φάση, όμως δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται συνέχεια», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πρέπει αυτό να το σταματήσουμε γρήγορα και να αντιδράσουμε για να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει μέσα από την σκληρή δουλειά και τον θετικό τρόπο σκέψης».

Αναφορικά για την αντίδραση του κόσμου, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να παίζουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο συμπαγής ως ομάδα και να μην αφήνουμε στον αντίπαλο χώρο για να αναπτύσσεται».

Όσον αφορά στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια νέα ομάδα με καινούριο προπονητή, υποστήριξε: «Είναι φυσιολογικό αυτό. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι πολύ γρήγορα, όπως ξαναείπα».

Τέλος, ο «τρομοκράτης» μίλησε και για το συμβόλαιό του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Ο πρόεδρος έχει καλή άποψη για μένα και ελπίζω να πάνε όλα καλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα