«Όρθιοι» οι Νέοι στην Αγγλία, 0-0 με Άρσεναλ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη της Άρσεναλ για την 4η αγωνιστική του NextGen Series...
Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν… διαβασμένοι, έκλεισαν τους χώρους μπροστά από την εστία του Βλάχου και κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο τους βάζει επικεφαλής στον όμιλο με 5 βαθμούς, έναν πόντο μπροστά από Άρσεναλ και Μαρσέιγ, που έχουν ένα παιχνίδι
λιγότερο, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην 4η θέση με 3 βαθμούς σε 2 ματς.

Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ μπήκαν δυνατά στον αγώνα και απείλησαν στο 7’ με τον Ρουγκάλα, ωστόσο, η κεφαλιά του πέρασε άουτ, δίπλα από την εστία της Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές στη συνέχεια και πίεσαν για ένα τέρμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν τους… διαδρόμους για την περιοχή του Βλάχου.

Μάλιστα, στα επόμενα λεπτά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφτασε με αξιώσεις κοντά στο γκολ, σε δύο περιπτώσεις με τον Λυκογιάννη, μία στο 28’ όπου η εκτέλεση φάουλ πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Έλληνα άσου στο 33’. Δέκα λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν εκ νέου, όταν ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα, αλλά η προσπάθεια του Ιωαννίδη πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πιο δυνατά, έχασαν ευκαιρία με τον Άκπομ στο 61’ ενώ στο 71’ ο Βλάχος ενήργησε σωστά σε σέντρα του Γκνάμπρι για τον Άκπομ και μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι η Άρσεναλ απείλησε με το πλασέ του Γκνάμπρι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 79’ η κεφαλιά του Χάιντεν βρήκε σε ετοιμότητα τον Βλάχο.

Στα τελευταία λεπτά οι Λονδρέζοι… έψαξαν περισσότερο το γκολ και μάλιστα, έφτασαν κοντά στο 81’ με τον Γκνάμπρι, αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να… κλέψει το «τρίποντο» στο 90’ με τον Ιωαννίδη, όμως, η προσπάθειά του δεν… στέφθηκε από επιτυχία.

Άρσεναλ: Τσαρλς, Μουγκάντο, Άνγκα, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Γεννάρις, Εϊσφελντ (65' Τζέφρι), Τοράλ (72' Χάιντεν), Όλσον, Γκνάμπρι, Άκπομ.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (65' Πασαλίδης), Βουτσιώτης, Σούκιας (65' Παπασάββας), Λύρας, Ιωαννίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα