Π. Παυλόπουλος: Θα βρεθεί η χρυσή τομή με το χαράτσι

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε κατηγορηματικός σχετικά με το ενδεχόμενο ψήφισης ή όχι νέου νόμου που θα αφορά το ειδικό τέλος ακινήτων, το γνωστό και ως «χαράτσι».

«Δεν θα χρειαστεί να μπει κανείς σε αυτό το δίλημμα, να με θυμηθείτε. Οταν έρθει η σχετική ρύθμιση εδώ θα είμαι να τα πούμε, θα

δείτε ότι δεν θα μπει ποτέ τέτοιο δίλημμα. Είμαι βέβαιος και γι’ αυτό εργάζεται το υπουργείο Οικονομικών αυτή τη στιγμή, υπό την οδηγία του πρωθυπουργού, ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή ώστε και συνταγματικά να είμαστε εντάξει και τα έσοδα να είναι εκείνα που πρέπει να είναι. Κι αυτό είναι απόλυτα εφικτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο, ότι ο φόρος στην ακίνητη περιουσία πρέπει να είναι τέτοιος που να επιτρέψει τουλάχιστον και οικονομικά να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ανάπτυξης. Μην ξεχνάτε ότι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες της έλλειψης αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής οικονομίας είναι η κατάρρευση της οικοδομής και της ίδιας της ακίνητης περιουσίας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

The post Π. Παυλόπουλος: Θα βρεθεί η χρυσή τομή με το χαράτσι appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα