Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στο ματς Πλατανιάς – ΟΦΗ

Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η παρουσία της Αστυνομίας στα Περιβόλια για το παιχνίδι των Χανιωτών με τους Ηρακλειώτες, αφού θεωρείται αγώνας «υψηλής επικινδυνότητας». Ειδικότερα τα μέτρα χαρακτηρίζονται πρωτοφανή για αγώνα μεταξύ δύο κρητικών ομάδων, ενώ θα υπάρχουν διπλές και τριπλές ζώνες ασφαλείας και θα γίνεται αυστηρός έλεγχος όλων των...
φιλάθλων, πριν μπουν στο γήπεδο των Περιβολίων.

Στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη (17/10) σε αρκετά καλό κλίμα, η πλευρά του ΟΦΗ ζήτησε την ασφαλή παρουσία της αποστολής
της ομάδας, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων από τη δική της πλευρά ξεκαθάρισε πως αν φτάσουν στα Χανιά φίλαθλοι του ΟΦΗ με διακριτικά της ομάδας τους, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Η Αστυνομική Αρχή δια του εκπροσώπου της λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

1.- Την επικινδυνότητα του αγώνα.

2.- Τους εγκυμονούντες κινδύνους για την δημόσια τάξη και ασφάλεια και

3.- Την ακαταλληλότητα του γηπέδου όσον αφορά της δυνατότητα διαχωρισμού των φιλάθλων, συγκατατέθηκε στο να μην χορηγηθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. ΟΦΗ.

Οι αποφάσεις στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

Η Αστυνομική διεύθυνση Χανίων ανακοίνωσε τις αποφάσεις που ελήφθησαν για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης της Δευτέρας. Αναλυτικά:

1) Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ως γηπεδούχος ομάδα θα εκδώσει και διαθέσει με ευθύνη της, αποκλειστικά σε φιλάθλους της, το μέγιστο τρεις χιλιάδες πεντακόσια ενενήντα (3.590) εισιτήρια, προοριζόμενα για όλες τις θύρες του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας και των προσκλήσεων, ήτοι: Ένα (1), δύο (2), τρία (3) και τέσσερα (4) θύρα.

2) Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να καταλάβουν το σύνολο των θέσεων στις κερκίδες του γηπέδου.

3) Με ευθύνη της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑ, να μην χορηγηθούν εισιτήρια για φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΦΗ ούτε συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου.

4) Να μην ορισθεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου Περιβολίων, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΦΗ.

5) Τα λεωφορεία των αποστολών των διαγωνιζόμενων ομάδων, μετά την αποβίβαση των αθλητών και συνοδών, να αποχωρήσουν και να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος «LIDL».

6) Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑ τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας, να φιλοξενηθούν στην θύρα των επισήμων του γηπέδου Περιβολίων.

7) Οι θύρες του γηπέδου Περιβολίων να ανοίξουν δύο (2) ώρες και ένα τέταρτο πριν την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα, ήτοι την 18:15 ώρα της 22/10/2012.

8) Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων να μεριμνήσει όπως την ημέρα του αγώνα και πριν την έναρξη των αστυνομικών μέτρων να διατεθεί στο γήπεδο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να μεριμνήσει όπως την ημέρα του αγώνα και πριν την έναρξη των αστυνομικών μέτρων να διατεθεί στο γήπεδο ασθενοφόρο.

9) Η προ
Keywords
Τυχαία Θέματα