Ραντεβού με… προοπτικές στην ΑΕΚ

Οι κινήσεις του Άλκη Φωτίου -και κυρίως η ταμειακή διευκόλυνση των 120.000 ευρώ- ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά του πως έγιναν με μόνο κίνητρο να βοηθήσει την ΑΕΚ και όχι να εμπλακεί στα διοικητικά της.

Το γεγονός ωστόσο πως στις δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Δημήτρη Βιντιάδη και -κυρίως- το ότι τελικά συναντήθηκε μαζί του αν μη τι άλλο αφήνει ορθάνοιχτο παράθυρο συνεργασίας των δυο πλευρών, σε περίπτωση που προχωρήσει η επένδυση του Έλληνα εφοπλιστή στην ΠΑΕ.

Και πώς να μην είναι

έτσι από τη στιγμή που η συζήτηση των δυο πλευρών, για την οποία έγραψε η «Sportday» τη Δευτέρα, έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Παρόλο λοιπόν που δεν προέκυψε κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα (πράγμα λογικό από τη στιγμή που ο Βιντιάδης δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην υποβολή της τελικής του πρότασης) το ενδεχόμενο ο Φωτίου να προσφέρει οποιασδήποτε ενίσχυση στο εγχείρημα προφανώς και είναι πιθανό.

Εξάλλου κάθε βοήθεια θεωρείται ευπρόσδεκτη από την πλευρά του Βιντιάδη, ο οποίος σήμερα θα φύγει ξανά για την Κίνα, με το αντικείμενο του ταξιδιού του να παρουσιάζεται αποκλειστικά συνδεδεμένο με την προσπάθεια να συγκεντρώσει τα κεφάλαια που θεωρεί απαραίτητα για να επενδύσει στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ραντεβού με… προοπτικές στην ΑΕΚ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα