Σεξουαλική παρενόχληση για καλύτερη φωνή

Ότι θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σαν υψίφωνος στην Σκάλα του Μιλάνο, εάν έκανε έρωτα μαζί του την ώρα που δοκίμαζε να ανέβει οκτάβα προσπαθούσε να πείσει μια 17χρονη μαθήτρια του...
ένας καθηγητής μουσικής του Tacoma Community College.

Ο λόγος για τον 37χρονο Kevin Gausepohl που οραματιζόταν να κάνει έρωτα με την νεαρή μαθήτρια του, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, την ώρα που αυτή θα προσπαθούσε να καλλιεργήσει τη φωνή της.

Ο 37χρονος αναμένεται να δικαστεί τον επόμενο μήνα για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη καθώς και για παρεμπόδιση των διωκτικών αρχών.

Ο καθηγητής για να πείσει την νεαρή μαθήτρια του να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις τις ανέφερε ότι υπάρχει μια νέα επιστημονική μελέτη η οποία βοηθά στην διεύρυνση της φωνητικής κλίμακας εάν βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση την ώρα που τραγουδά.

Ο καθηγητής, όπως αναφέρει η νεαρή, της περιέγραψε μια φανταστική σεξουαλική συνεύρεση με μια άλλη μαθήτρια του τονίζοντας της ότι είδε θετικά αποτελέσματα στην φωνή της όταν άρχισε να την αγγίζει και να της βγάζει τα ρούχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα