Ανησυχητικά τα νέα από το μέτωπο των δύο εισαγγελέων

00:28 5/1/2012 - Πηγή: Antinews

Και μέσα στο χαμό που δημιούργησε ο κ. Παπανδρέου με τον πόλεμο που άνοιξε με τον Ψυχάρη, έρχεται ένα ακόμη σκάνδαλο να προστεθεί και να μας το θυμηθείτε.

Τι περιμένει ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες θέλοντας να πιστέψει ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα Ντι Πιέτρο που θα αποκαλύψουν στα σκάνδαλα και τη διαπλοκή;

Μα φυσικά το υπόμνημα των οικονομικών εισαγγελέων το οποίο θα κατατεθεί την Πέμπτη το μεσημέρι και θα πρέπει να έχει διευθύνσεις

και ονόματα όσων πίεσαν τους κ. Πεπόνη και Μουζακίτη.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που έχουμε τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να γίνεται ένα παζάρι μεταξύ εισαγγελέων και Αρείου Πάγου ώστε το υπόμνημα να παραμείνει μυστικό. Δηλαδή να μην δημοσιοποιηθεί με την αιτιολογία ότι πρέπει να ερευνηθεί η ορθότητα των καταγγελιών των καταγγελόντων πιέσεις στο έργο τους.

Μια άλλη πληροφορία λέει ότι οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης «δείχνουν» ξεκάθαρα ότι υπήρξε εμπλοκή κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης και ίσως θέλουν κάποιοι να κουκουλώσουν την υπόθεση.

Και μια τρίτη εκδοχή λέει ότι οι εισαγγελείς δεν έχουν σοβαρά στοιχεία για να στηρίξουν τις καταγγελίες τους και προκειμένου να μην ξεφτιλιστούν θα προσπαθήσουν να κλείσουν την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν είναι πολλές κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να κρατήσουν μυστικό το υπόμνημα θα έχουν δώσει ένα ισχυρό πλήγμα στη δικαιοσύνη και τη χώρα.

Αν αφήσουν να πλανώνται ερωτήματα και σκιές πάνω από αυτή την υπόθεση η κοινωνία για ακόμη μια φορά θα καταλάβει ότι τα πάντα παίζονται πίσω από την πλάτη της. Ετσι θα δεχθεί χτύπημα και το ήδη διαλυμένο πολιτικό σύστημα.

Ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική και το δίκαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα