3+1 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε

Τρεις μελαχρινές και μία ξανθιά με λαμπερό μακιγιάζ αποτελούν τις δικές μας επιλογές για τις γιορτινές εμφανίσεις.

Υπάρχουν πολλά look που έχουμε ξεχωρίσει στη διάρκεια της χρονιάς για τα μαλλιά ή για το μακιγιάζ τους. Από όσα έχουμε δει, επιλέξαμε τέσσερις εμφανίσεις που θεωρούμε ότι είναι συνολικά όμορφες και άρτιες και σας της παρουσιάζουμε.

Η Victoria Beckham με ένα χαμηλό περίτεχνο κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή

του κεφαλιού αποτελεί μία σικάτη επιλογή. Το μακιγιάζ της ακολουθώντας όσα της αρέσουν πάντα έχει ένα αρκετά βαρύ μαύρο smoky eye και μεγάλες βλεφαρίδες που διαχωρίζονται πολύ, nude-peach χείλη και διάφανη αλλά σκούρα βάση.

Η Jessica Alba με ένα πολύ χαλαρό updoμε χωρίστρα επίσης στη μέση αλλά με πολλά μαλάκια να πέφτουν ελεύθερα περιφερειακά, επέλεξε να κάνει ένα smoky με μπρονζέ αποχρώσεις που μπορεί μεν να είναι πολύ δυνατό, αλλά δένει τέλεια με το σκούρο της δέρμα –ένα τόνο επιδερμίδας που έχουν πολλές Ελληνίδες. Λάμψεις στην επιδερμίδα, καλοχτενισμένα φρύδια και nude-ροζ χείλη που αφήνουν την ένταση στα μάτια να αναδειχθεί.

Η Leighton Meester με ολόισια μαλλιά και βαριές αφέλειες, -ένα πολύ νεανικό look- κράτησε φρέσκια, διάφανη και με λάμψη στα μήλα την επιδερμίδα. Στα μάτια οι γραμμές του eyeliner και η απαλή, διακριτική μεταλλική σκιά κράτησε τη γεωμετρική εικόνα του look και τα χείλη ήταν αυτά που είχαν τη διάφανη γυαλάδα του φυσικού lip-gloss.

Τέλος, η Amber Heard – η μόνη ξανθιά και με ανοιχτόχρωμο ρούχο- δημιούργησε μία πολύ δροσερή επιδερμίδα, τα μάτια της τονίστηκαν με ένα απαλό smoky σε γήινους τόνους και τα χείλη γυάλισαν με ροζ φυσικό lip-gloss. Ένα τόσο λαμπερό πρόσωπο δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το κύριο «θέμα» γι' αυτό τα μαλλιά τραβήχτηκαν σε ένα κότσο στο πίσω μέρος των κεφαλιού αφήνοντας όγκο ψηλά, μπροστά στην κορυφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα