Nicorette® Clear Patch / Ημι-διαφανές έμπλαστρο νικοτίνης

Η διακοπή του καπνίσματος είναι μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση. Το nicorette® βοηθάει τη θέλησή σας να κόψετε το τσιγάρο.


Η διακοπή του καπνίσματος είναι μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση. Χρειάζεται πολύ μεγάλη θέληση και επιμονή για να το κόψετε.. και τις περισσότερες φορές αυτή η θέληση δεν είναι αρκετή για να νικήσετε την επιθυμία. To τσιγάρο είναι και μία πολύ δυνατή συνήθεια που προκαλεί έντονο σωματικό και ψυχολογικό εθισμό.

Το nicorette® βοηθάει τη θέλησή σας να κόψετε το τσιγάρο. Είναι ένα κλινικά ελεγμένο βοήθημα για τη διακοπή του καπνίσματος. Παρέχει στον οργανισμό

φαρμακευτική νικοτίνη αρκετή για να περιορίσει την ανάγκη σας, χωρίς να σας επιβαρύνει με τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου. Το nicorette® μαζί με τη θέλησή σας, σας βοηθάει να ξεπεράσετε την επιθυμία και τελικά να κόψετε το τσιγάρο. Διατίθεται σε 4 μορφές για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε καπνιστή:τσίχλα, patch, υπογλώσσιο δισκίο και πιπάκι.

Το Νέο Έμπλαστρο nicorette® Clear Patch είναι ημιδιαφανές, διακριτικό και εύκολο στην εφαρμογή. Εξασφαλίζει σταθερή στήριξη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας (παρέχοντας μία ελεγχόμενη δόση νικοτίνης) και δεν χρειάζεται καμία ενασχόληση από εσάς με την προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος. Το Διαδερμικό Έμπλαστρο nicorette® Clear Patch μιμείται τις συνήθειες των καπνιστών και γι αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε οι μεγαλύτερες ποσότητες νικοτίνης να απελευθερώνονται αργά το απόγευμα, όταν ο κίνδυνος να καπνίσετε είναι αυξημένος ενώ η χρήση του δεν περιλαμβάνει λήψη νικοτίνης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Είναι κατάλληλο αν θέλετε να κόψετε άμεσα το τσιγάρο και καπνίζετε περίπου 10-20 τσιγάρα την ημέρα.
Αν καπνίζετε πάνω από 20 τσιγάρα την ημέρα μαζί με το έμπλαστρο δοκίμασε και την τσίχλα nicorette® όταν έχετε έντονη ανάγκη για τσιγάρο.
Επιλέξτε τη μορφή nicorette® (τσίχλα, patch, υπογλώσσιο δισκίο και πιπάκι) που σας ταιριάζει καλύτερα και απολαύστε τη ζωή, όπως πραγματικά σας αξίζει: χωρίς εξάρτηση από το τσιγάρο.

Αντί για τσιγάρο, επιλέξτε nicorette®.

www.nicorette.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα