Olivia Palermo: Sexy παιχνίδια στο νερό με την αλλαγή του χρόνου

16:41 1/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Πιστή στο ραντεβού της η fashionista περνά στις γιορτές στο St. Barths

Όπως κάθε χρόνο το διάσημο fashion icon απολαμβάνει τον ήλιο στα νησιά του St. Barths με στόχο να αποκτήσει εξωτικό μαύρισμα για τις γιορτές. Με ένα μαύρο bandeau bikini η σέξι μικροσκοπική Olivia Palermo κολυμπά στα εξωτικά νερά παρέα με τον επίσης κούκλο φίλο της Johannes Huebl.

Η Palermo δεν είναι fan του κρύου και επιλέγει να περνά καλοκαιρινά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Η 26χρονη fashionista αντί για καυτά φιλιά κάτω από το γκι, προτιμά τα πονηρά ερωτικά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, αναστατώνοντας τους γύρω λουόμενους.

Το ζευγάρι, αφού τελείωσε το... σέξι τετ-α-τετ μέσα στα καταγάλανα νερά βγήκε για να απολαύσει την παρέα φιλικού ζευγαριού. Η Olivia φόρεσε ένα ροζ-μαύρο παρεό και ασχολήθηκε με τη συζήτηση. Το ζευγάρι έμπαινε τακτικά στο νερό για να επαναλάβει τα φιλιά και τις αγκαλιές.... ενώ περπάτησαν δύο φορές την παραλία πάνω- κάτω. Να πώς κρατιούνται και οι δύο σε φόρμα. Μετά την Πρωτοχρονιά επιστρέφουν στο Brooklyn μιας και η περιζήτητη Olivia έχει να παραστεί σε ουκ ολίγα fashion events.

Για όσους επιμένουν να την αποκαλούν ψυχρή πάντως -από τότε ακόμη που έσπαγε τα μηχανάκια της τηλεθέασης ως η κακιά του reality που πρωταγωνιστούσε, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Ο κύριος Huebl, μάλλον τη θεωρεί ιδιαιτέρως θερμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα