Άλλο η λάμψη κι άλλο η γυαλάδα

Φερθείτε σωστά και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα περιποίησης ώστε να δείτε την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί.

Παρά την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι πρέπει να πλένουμε διαρκώς το πρόσωπό μας με στυπτικά προϊόντα, για να αποβάλλουμε και να εξαλείφουμε το πλεονάζον σμήγμα, η τακτική αυτή μπορεί να οδηγήσει στην αλλοίωση της λειτουργίας προστατευτικού φραγμού και στην απώλεια υγρασίας.

Αν πάλι, δεν αντιμετωπίσουμε το πλεονάζον σμήγμα, αυτό μπορεί να προκαλέσει απόφραξη των πόρων και να δημιουργήσει σπυράκια, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν στην αλλοίωση της λειτουργίας

προστατευτικού φραγμού και στην απώλεια υγρασίας. Μια ερεθισμένη επιδερμίδα παράγει υπερβολική ποσότητα σμήγματος, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται γυαλάδα.

Αυτό που πρέπει να αναζητάτε στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε είναι τεχνολογίες που συνδυάζουν τα οφέλη των συστατικών συγκράτησης της υγρασίας, για να προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα και, στη συνέχεια, να σφραγίσουν την υγρασία, δίνοντας έτσι έλεγχο της γυαλάδας και ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.

Το καθημερινό πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει προϊόν καθαρισμού, λοσιόν και προϊόν ενυδάτωσης, ώστε να διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας, χωρίς να αφαιρεί την απαραίτητη υγρασία της.

Για τις κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες που δεν παρουσιάζουν προβλήματα ακμής, ασυνήθιστα διεσταλμένους πόρους ή υπερβολική, από κλινικής άποψης, παραγωγή σμήγματος, η ιδανική λύση είναι να χρησιμοποιείτε το σωστό πρόγραμμα προϊόντων περιποίησης, για να εξισορροπήσετε τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα