Ας κάνω ότι με νοιάζει...

... Θέλω να με καταλάβατε! Καταρχήν δεν είναι κάθε μέρα ίδια, να νιώθεις πως θες να γράψεις ή και πως μπορείς να γράψεις. Έχω περάσει σήμερα τη μισή μέρα κοιτώντας την λευκή σελίδα στο κομπιούτερ, σκεπτόμενη αλλά πράγματα, όπως α) πως θα πληρώσω τη ΔΕΗ; β) πως θα πάω σούπερ μάρκετ; γ) θέλω ρίζα! Μέσα από αυτά τα βασικά υπαρξιακά, που να αφεθεί χώρος να ανθίσει το λουλούδι της ελληνικής show biz για να σας γράψω ή να σχολιάσω κάποια υποτιθέμενα νέα;

Για την τιμή των όπλων όμως και

-κυρίως- το μεροκάματο μου, κάνω πως με νοιάζει που...

... η Ράνια Θρασκιά πήγε για να ψωνίσει μωρουδιακά, με απίθανη τσάντα ροζ κρεμαστή στον ώμο, με την οποία έβγαζα και τη ΔΕΗ και δέκα –από ότι υπολογίζω πρόχειρα- σουπερ μάρκετ. Τυχαία φυσικά ο φακός του παπαράτσο ήταν εκεί και την απαθανάτισε στην αιωνιότητα έξω απ το μαγαζί που θα ψώνιζε.

... έκλαψε η Ευρυδίκη, λέει, μόλις άκουσε το νέο τραγούδι που της έγραψε ο καλός της, Δημήτρης Κοργιαλάς, τόσο άγγιξε το μέσα της. Εγώ, τελευταία φορά, που έκλαψα και μάλιστα γοερά, ήταν όταν άνοιξα τον φάκελο με την έκτακτη εισφορά του ταμείου αλληλεγγύης. Τότε αγγίχτηκε και το μέσα μου και όλο το έξω μου!

... η Ναταλία Γερμανού α) δε θέλει ρίζα, την είδα χάρμα είναι, β) υιοθέτησε γατάκι, γ) σκίζει με τις εκπομπές της στον Άλφα. Τι να σχολιάσω εδώ; Μήπως θέλει να υιοθετήσει εμένα; Θα της νιαουρίζω όποτε επιθυμεί και δεν θέλω αποπαρασιτισμό και εμβόλια! Έχω κάνει!

... και άδω ταυτίζομαι πλήρως. Η Δήμητρα Παπανδρέου απέφυγε τον πλειστηριασμό ενός από τα σπίτια της, αλλά δεν έχει να πληρώσει 20.000 για τις μεζονέτες που ούτε πουλήθηκαν, ούτε νοικιάστηκαν. Ταυτίζομαι εδώ διότι και εγώ αν είχα μεζονέτες δε θα είχα να πληρώσω, αλλά και που δεν έχω, σα να έχω με αντιμετωπίζουν και πάλι αδυνατώ να πληρώσω.

... κάπου πήρε το μάτι μου πως ο Σάκης Ρουβάς έκανε δηλώσεις για την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας! Επιτέλους μετά την έλευση του Λουκά Παπαδήμου στην πολιτική μας ζωή, σπάει και ο Σάκης την σιωπή του και μπορούμε να ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον! Πλάκα πλάκα αν υπουργοποιήσουμε τον Σάκη και τον στέλνουμε στην Μέρκελ, πιο πολλά θα κερδίσουμε! Θα τον θυσιάσουμε βέβαια, άλλα δε πειράζει! Για την πατρίδα, Σάκηηηη...

Keywords
Τυχαία Θέματα