Χιόνια και τηλεθέαση

Πιο Dancing on ice, από ποτέ, αλλά με χιονοδρόμιο τη βεράντα, που έχει πιάσει πάγο και αλίμονο αν θελήσεις να βγεις να βγάλεις σκουπίδια. Μες το σπίτι, σε λίγο θα κάνουν ντεκόρ γύρω από το πολύφωτο σταλακτίτες. Και ο καιρός μας, γερμανικός γίνεται! Και μέσα σε όλα η τηλεόραση ανοικτή, να μαθαίνουμε τι γίνεται στο Νευροκόπι και αν θα ανοίξουν τα σχολεία

στην Αττική. Μη χάσουμε και τον Άδωνι θλιμμένο και οργισμένο συνάμα, διότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι διαδίδουν τον χωρισμό του με την Ευγενία! Κοτζάμ υπουργείο γεμάτο προβλήματα, μια χώρα ακυβέρνητη στο έλεος του Τέταρτου Ράιχ και οι πολιτικοί αντίπαλοι δεν έβρισκαν τίποτα για να θίξουν τον Γεωργιάδη παρά τη σχέση του με την Ευγενία.

Στα τηλεφωνά τώρα, σχολιάζουμε με συνάδελφους πως απολύθηκε -ανάμεσα σ άλλους- ο Άρης Λιαπάτης, από το Star, καλός δημοσιογράφος και χρόνια συνεργάτης της Μαρίας Σταματέρη, χρονιαααααα! Απολύσεις λέει ετοιμάζονται και στο Mega ενώ μια πρόσληψη και μόνο έχουμε να χαρούμε, αυτή του Ευαγγελάτου, στο παλιό του λημέρι, στον ΣΚΑΪ. Μια παρά κάτι, το μεσημέρι διάβαινε το κατώφλι στο Παλιό Φάληρο, για να μη πείτε πως δεν ξέρω και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Όπως παλιά! Σα να μη πέρασε μια μέρα για τον ΣΚΑΪ. Αφού ανοίγω και νομίζω πως από στιγμή σε στιγμή θα δω την αναλλοίωτη Έλλη Στάη, να λανσάρει τα τηλεοπτικά παράθυρα, με το λογότυπο του σταθμού από πάνω της.

Νύχτα αργά, στον ΑΝΤ1, το παιχνίδι με τους αναγραμματισμούς, που έχει απλές λέξεις, αλλά κανείς ποτέ δεν κερδίζει. Πήρα τηλέφωνο πολλές φορές, από περιέργεια κυρίως και όχι γιατί ήλπιζα στα 1200 ευρώ που δίνανε. Όλο δεν πετυχαίνεις την σωστή γραμμή σου λέει! Νόμιζα δε πως αυτού του είδους τα στημένα παιχνίδια είχαν απαγορευτεί από την ελληνική τηλεόραση, αλλά να, που λογάριαζα χωρίς τον Κολοσσό του Μαρουσιού!

Το πρωί έχει για παιδικές σειρές, τα τέρατα της Αποκάλυψης, όλα! Κινούμενα σχέδια με ήρωες τερατόμορφους και μεταλλαγμένους, μη και δε συνηθίσουν τα παιδιά σε μια αισθητική φρικαλεότητας. Αγαπημένη δε ηρωίδα στο αντίποδα της ανορεκτικής, βγαλμένης από χειρουργεία αισθητική, της ανατριχιαστικής Barbie, η Ντραγουλόρα. Μια ηρωίδα για κορίτσια και οι φίλες της που είναι όλες βαμπίρ και γενικώς τέρατα.

Το βράδυ, πάλι τα τέρατα της Αποκάλυψης, αφορούν στους μεγάλους. Δεν υπάρχει νύχτα που να μη μάθω απ τον ΣΚΑΪ, πως το τέλος του κόσμου, έρχεται στις 21 περίπου Δεκεμβρίου του 2012. Το λένε οι Μάγιας και οι Χόπι, καλέ! Ενώ έχει άποψη και ο Νοστραδαμος για όλα, που τα στιχάκια του απ' έξω δα τα έχω μάθει! Τρεις αντίχριστους είχε προβλέψει. Ένας ήταν ο Ναπολέων, λέει, άλλος ο Χίτλερ -που τον έγραφε και Χίσλερ, αλλά μπορεί να αναφέρονταν και σε ένα ποταμό εκεί πιο έξω στην Αυστρία, ποιος να ξέρει!- και ο τρίτος είναι ο δικός μας, που δεν ξέρουμε ποτέ θα μας κατσικωθεί, αλλά ξέρει αυτός. Για τρίτο αντίχριστο δε, το ντοκιμαντέρ, δείχνει ένα καλοντυμένο νεαρούλι, που σα μοντέλο του Armani μου κάνει!

Με Νοστραδαμο κοιμάμαι, με Μάστερ Χάι και Δρακουλόρα ξυπνάω. Και πάλι κ
Keywords
Τυχαία Θέματα