Δήλωση-έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα για το "Just the Two of Us"

Τι ήθελε να το πει μέσα απο την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας; Αποκάλυψε στο πάνελ και στους τηλεθεατές του ότι το μουσικό παιχνίδι, που μέχρι πριν λίγες μέρες ξέραμε οτι κόπηκε, θα ξεκινήσει τελικά στα μέσα Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του «Πρωινό mou» την Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις που γνωρίζει ο ίδιος γύρω από το ενδεχόμενο προβολής του "Just the 2 of Us" στο πρώτο μισό τελικά της φετινής σεζόν. «Γίνονται προσπάθειες από τα στελέχη του Mega, οι οποίες μάλλον θα ευοδωθούν και το "Just the 2 of Us"

θα γίνει πολύ νωρίτερα, θα γίνει Νοέμβριο» δήλωσε ο 42χρονος παρουσιαστής. Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Δεν θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά περί τα μέσα Νοεμβρίου».

Αυτό επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας εδώ μιας και επιμέναμε μέχρι και την παρουσίαση προγράμματος του Mega, ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η τύχη του "Just the Two of Us". Αυτό είναι ομολογουμένος μια ανατροπή και πλέον όπως δείχνουν τα πράγματα θα το δούμε στις οθόνες μας σύντομα. Την Τετάρτη που θα είναι καλεσμένος στο Πρωινό μου ο Γιώργος Καπουτζίδης θα δoθούν όλες οι απαντήσεις ενώ θα ανακοινωθεί και η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει και θα έχει να κάνει με μαγειρική μαζί με τον γνωστό μάγειρα κ. Παπανδρέου. Η εκπομπή θα έχει διάρκεια 45 λεπτών και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα ή κάθε 15 μέρες. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί και ειδικά αν ξεκινήσει κανονικά το φιλανθρωπικό μουσικό παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα