Εφαρμόζω το «κυρία σε όλα τα άλλα και αλλιώς στο κρεβάτι», αλλά την επόμενη μέρα έχω δεύτερες σκέψεις. Προβληματίζομαι τι σκέφτεται ο άλλος για μένα. Τι να κάνω;

Γεια σου και πάλι Dr Love,

Ναι όπως πάντα με κάλυψες αλλά έχω την ανάγκη να το κάνω πιο συγκεκριμένο...Πόσο "άκυρο" είναι να κάνεις στοματικό στον παρτενέρ σου την πρώτη φορά που θα βρεθείς ερωτικά μαζί του; Και για να σε βοηθήσω ακόμα πιο πολύ. Είμαι παρορμητική. Μου αρέσει να ζω έντονα την κάθε στιγμή και εκείνη την ώρα απολαμβάνω αυτό που ζω. Στο μετά έχω θέμα. Αρχίζω τα μήπως δεν έπρεπε αυτό και εκείνο και τι θα σκεφτεί αυτός για μένα και μήπως δεν με πάρει στα σοβαρά και με θεωρήσει κάπως κλπ κλπ. Αυτές τις σκέψεις τις κρατάω για μένα αλλά δεν σου κρύβω ότι ενώ δεν έχω ταμπού και μου αρέσει ό,τι κάνω, το μετά με ψιλο τσακίζει ψυχολογικά.
Εντάξει μην με περάσεις για ψωνάρα αλλά είμαι της άποψης και το εφαρμόζω στη ζωή μου το κυρία σε όλα τα άλλα και αλλιώς στο κρεβάτι. Οι άντρες όμως καταλαβαίνουν την διαφορά ή βλέπουν πως είμαστε σεξουαλικά και μας φοράνε ταμπέλα; Και εν πάσει περιπτώσει πόσο κακό είναι να είμαι μια νέα γυναίκα και να θέλω να περνάω καλά; Και περνάμε στο τελευταίο βασανιστικό ερώτημα. Σχέση δεν έχω. Ενώ βγαίνω γνωρίζω κόσμο, περνάω όμορφα με την παρέα μου και δεν με ενοχλεί όπως με ενοχλούσε κάποτε η απουσία μιας ουσιαστικής κατάστασης, αποφάσισα να το αφήσω να έρθει μόνο του όταν είναι η ώρα του. Λέω όμως το εξής : κι αν αυτό έρθει σε χ χρόνια από τώρα τι θα κάνω θα μείνω έτσι χωρίς μια έστω σωματική επαφή - απόλαυση με κάποιον άνθρωπο;
Δεν είναι του στυλ μου να είμαι απο δω και από κει αλλά αυτόν τον καιρό υπάρχει κάποιος στη ζωή μου, ο οποίος δεν είναι για σχέση γιατί δεν θέλει γενικά αλλά και δεν τον λες και αξιόπιστο για κάτι τέτοιο. Επειδή μου αρέσει πολύ θέλω να περάσω καλά. Θα είναι για μία θα είναι για παραπάνω; Δεν ξέρω. Πόσο άκυρο είναι το γεγονός ότι προβληματίζομαι για το τι θα σκεφτεί για μένα αν ενδώσω σε μια τέτοια ξεκάθαρη βέβαια κατάσταση; Και γενικά πως θα αποβάλλω αυτό το "τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα" για πράγματα για τα οποία τουλάχιστον την στιγμή που τα ζω νιώθω υπέροχα και μετά έρχονται οι δεύτερες σκέψεις περί σωστού και "καθωσπρεπισμού"; Α και δεν έχει τόσο σχέση με το προηγούμενο ερώτημα γιατί εκείνο ήταν για όταν βλέπεις έναν άνθρωπο ουσιαστικά και όχι μόνο σαρκικά, πάει σε άλλη περίπτωση μην τα μπερδέψουμε.

Σε ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μη σε κούρασα

Ερωτικά παιχνίδια, σεξ, ταμπέλες και σκέψεις καθωσπρεπισμού vol.2 (εδώ το vol.1 της αναγνώστριας)

Γεια σου και πάλι...

Καταρχήν να σου δώσω συγχαρητήρια για την άποψή «κυρία σε όλα τα άλλα και αλλιώς στο κρεβάτι»! Πίστεψέ με έτσι τις ονειρευόμαστε και εμείς τις γυναίκες.

Πάμε τώρα παρακάτω. Θυμάσαι που σου έλεγα περί «σωστού» και «λάθους» στο κρεβάτι και πως για μένα δεν ισχύουν; Πως όλα είναι σχετικά και μάλλον το καλύτερο είναι να βρεις την κατάλληλη ισορροπία, ώστε και καλά να περνάς και να μην έχεις «τύψεις» το επόμενο πρωί; Ε, μέσα σε ένα μήνα δεν έχει αλλάξει η άποψή μου για το όλο θέμα.

Και αυτό πάει για το «πόσο "άκυρο" είναι να κάνεις στοματικό στον παρτενέρ σου την πρώτη φορά;». Συνεχίζει να είναι κάτι σχετικό. Δηλαδή αν είσαι στο δίλημμα μεταξύ «τι να κάνω; στοματικό ή πισωκολλητό», ε τότε διάλεξε το στοματικό - δεν είναι «άκυρο»! Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όλα είναι σχετικά. (Και όχι, δεν το βρίσκω τόσο άκυρο το στοματικό την πρώτη φορά και ας πέσουν οι θεούσες να με φάνε!).

Όσο για τις ταμπέλες, νομίζω τους δίνεις υπερβολική σημασία. Ό,τι και να κάνεις, την ταμπέλα στη ζωή σου δεν τη γλιτώνεις. Όχι μόνο εσύ, κι εγώ και όλοι. Είναι κάτι σαν αγαπημένο χόμπι των ανθρώπων. Πουλάς τρέλα; Κωλόπαιδο και αληταρά θα σε πουν. Κάθεσαι ήρεμα; Φλώρο και χάπατο θα σε δείχνουν.
Ναι, από τη ταμπέλα δεν γλιτώνεις. Για αυτό δεν πρέπει να τις σκέφτεσαι και να τους δίνεις τόση σημασία. Άλλωστε δεν είσαι αυτό που είσαι από τις ταμπέλες που σου βάζουν οι άλλοι - ξέρεις εσύ ποιος είσαι και αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο.
Και ναι, κάπως έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσεις και τη φάση με το παιδί που γνώρισες. Ότι σου βγει, όταν σου βγει, όπως σου βγει. Τότε θα δεις τι θα κάνεις. Δεν τα προγραμματίζεις αυτά. Δεν είναι video game και λες «αν δεν κάνω κάτι θα πάρω μια ζωή bonus κανονάκι γιατί ήμουν καλό παιδί»! Κι αν είναι για μια φορά, δεν τρέχει και τίποτα. Αρκεί να την απολαύσεις!

Και σταμάτα να είσαι τόσο άσπρο ή μαύρο στη ζωή σου (ούτε η Αλέξια τόσο πολύ!). Δηλαδή ή ουσιαστική σχέση ή τίποτα; Καμιά σωματική επαφή, μέχρι τη γνωριμία που θα κάνει τη διαφορά; Ξέρεις από τη φάση που είσαι μόνη μέχρι τη στιγμή της ουσιαστικής σχέσης δεν υπάρχει κενό. Υπάρχει η περίοδος των γνωριμιών και του πειραματισμού με άλλους. Κοινώς για να βρεις την καλή σχέση, περνάς και από άλλες - όχι και τόσο καλές. Αλλά και εκεί κάνεις σεξ. Άρα μην ακούω υπερβολές.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, αλλά σίγουρα εγώ μπερδεύτηκα λίγο παραπάνω.

ΥΓ. Γέλασα πολύ με το «οι άντρες όμως καταλαβαίνουν την διαφορά ή βλέπουν πώς είμαστε σεξουαλικά και μας φοράνε ταμπέλα;». Αφού το ξέρεις, υπάρχουν και οι στιγμές που αργούμε να καταλάβουμε και τα πιο εύκολα πράγματα. Τι τρελαίνεσαι; Πολλές φορές δεν είμαστε τόσο έξυπνοι όσο νομίζετε!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα