Γιατί με κοιτούσε όλους αυτούς τους μήνες;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πρωτα απο ολα να υπενθυμισω πως εχω εναν πολυ αυστηρο πατερα... Οταν η φιλη μου εμαθε πως μου αρεσε ενας νεαρος και τολμησε να του μιλησει για μενα, ομως την εβαλα να ορκιστει να μην το κανει εξαιτιας του πατερα μου. Δυστυχως η φιλη μου το εκανε ηδη και του προτεινε να αρχισουμε σχεση και αυτος της απαντησε πως θα το σκεφτει. Το απογευμα πηρε την αποφαση του δεν ηθελε να κανουμε σχεση

ομως αρχισε να με κοιταει επιμονα τις επομενες μερες. Περασαν παρα πολλους μηνες και ποτε δεν επαψε να με κοιταει και μαλιστα κοιτουσε με αρκετες ωρες. Πολλες φορες αναρωτιεμαι γιατι να με κοιταει και πολλες απο τις φιλες μου δεν ειχαν ξεχασει ποτε αυτους τους μηνες που με κοιτουσε. Συχνα με ρωτουσαν αν συμβαινε κατι και απαντουσα δεν συνεβησε τιποτα δεν γνωριστηκαμε ποτε ουτε μιλησαμε ποτε. Μηπως ξερετε γιατι με κοιτουσε αυτους τους ολοκληρους μηνες???

Η απάντηση του Queen.gr

Λάθος μεγάλο που πήγε να πει κάτι η φίλη σου. Ό, τι θέλουμε το κάνουμε μόνοι μας. Εκείνος απάντησε όπως και να έχει πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω και δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Το ότι σε κοιτάζει αυτό το παιδί ενώ του είπε κάποιος ότι τον γουστάρεις, δεν σημαίνει κάτι. Είναι πολύ πιθανόν να σε κοιτάζει για να δει αν τον κοιτάς ακόμη ή για επιβεβαίωση. Ακόμη και το να σε κοιτάζει απλά και μόνο επειδή έχει στο μυαλό του ότι εσύ τον θες ή έστω τον ήθελες, είναι αρκετός λόγος. Να μην ακούς τις φίλες σου και να μην εμμένετε σε βλέμματα μόνο. Σε κάθε περίπτωση το ότι σε κοίταζε δεν σημαίνει κάτι. Το θέμα είναι πως αν του άρεσες θα το έβλεπε σαν ευκαιρία να σε γνωρίσει, άρα μην το ψάχνεις. Την επόμενη φορά που θα σου αρέσει πάντως κάποιος, καλό είναι να μην ξανασυμβεί αυτό με την φίλη σου.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα