Η Έλσα μοιράζεται με το Queen το στυλ της

Και ζητάει την συμβουλή μας

Χαιρόμαστε πάντα πολύ όταν οι αναγνώστριές μοιράζονται μαζί μας προσωπικές τους στιγμές, τις απορίες και τις σκέψεις τους. Έτσι, όταν λάβαμε στο mail μας την φωτογραφία της Έλσας, με την απορία της τι μπορεί να αλλάξει σε αυτό, για να γίνει τέλειο, δεν μπορούσαμε παρά να σπεύσουμε να της απαντήσουμε.

Μας αρέσει πολύ η ολόσωμη, στράπλες φόρμα της φίλης μας σε επίκαιρο, πράσινο, καλοκαιρινό χρώμα. Την φόρμα η Έλσα έχει επιλέξει να συνδυάσει, πολύ σοφά, με μία ταμπά, πλεκτή ζώνη και ένα

πολύ ωραίο, chunky, χρυσό βραχιόλι στο χέρι της. Τα λυτά μαλλιά και το διακριτικό μακιγιάζ της κάνουν το look ακόμα πιο ανέμελο, και πιο κατάλληλο για την εποχή και το νεαρό της ηλικίας της. Αυτό που θα αλλάζαμε, στο όλο στυλ, είναι οι πλατφόρμες της φίλης μας από φελλό, που είναι, μεν, κομμάτι- πασπαρτού, από την άλλη όμως, το μήκος του παντελονιού της είναι τέτοιο, που δεν ενδείκνυται για ψηλά παπούτσια. Γενικά, όταν μιλάμε για φαρδιά μαντελόνια, το μήκος τους καλό είναι να σταματάει κάτω από τον αστράγαλο, να κρύβει, δηλαδή, λίγο από το τακούνι. Ένα φλατ, μεταλλικής απόχρωσης σανδάλι (κατά προτίμηση χρυσό) θα απογείωνε το look. Έλσα, σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας το στυλ σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα