Η τέχνη του απόλυτου ελέγχου του φωτός

Ανοιχτόχρωμοι, μεσαίοι ή σκουρόχρωμοι τόνοι επιδερμίδας, όλοι αποκτούν λάμψη με το κατάλληλο προϊόν και την ανάλογη τεχνολογία.

«Για να αναπτυχθούν οι δέκα αποχρώσεις του Designer lift του Giorgio Armani», όπως λέει η Anaïs Fall, Colour Specialist στα Εργαστήρια Giorgio Armani «βασιστήκαμε στη μελέτη 'Rainbow' -μια ανάλυση της επιδερμίδας περισσότερων από 2.000 γυναικών- η οποία μας επέτρεψε να στοχεύσουμε τις ανάγκες κάθε τόνου επιδερμίδας».

«Το

μπλε της Πρωσίας αποτελεί πραγματικό bonus στο θέμα της λάμψης. Έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να ενισχύει το μαύρο και το λευκό, αναζωογονώντας αυτά τα χρώματα και κάνοντάς τα να δείχνουν πιο αυθεντικά. Οι μαύροι και οι λευκοί παράγοντες πλήρωσης, που είναι απαραίτητοι σε οποιαδήποτε σύνθεση φον-ντε-τεν, είναι λιγότεροι θαμποί στο συγκεκριμένο προϊόν. Οι τελικές δέκα αποχρώσεις είναι πιο φωτεινές, και το αποτέλεσμα μακιγιάζ είναι πιο λαμπερό» συμπληρώνει η Anaïs Fall .

Οι περλέ παράγοντες ενισχύουν από μόνοι τους τη λάμψη, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας, καθώς αντανακλούν σχεδόν την ίδια ποσότητα φωτός με αυτή που δέχονται:

Για τους ανοιχτόχρωμους τόνους, ένας μπλε περλέ παράγοντας που βρίσκεται απέναντι από το κίτρινο στο χρωματικό κύκλο, για να αντισταθμίζει τη χλωμή όψη και να δώσει πρωτοφανή φωτεινότητα.Για τους μεσαίους τόνους, ένα ίχνος ροζ περλέ παράγοντας που μιμείται τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας για να χαρίσει λάμψη υγείας και ορατή ενίσχυση της φρεσκάδας.Τέλος, για τους σκουρόχρωμους τόνους, ένας χρυσός περλέ παράγοντας που φωτίζει την όψη της επιδερμίδας και ενισχύει τη λάμψη της.
Keywords
Τυχαία Θέματα