Κατερίνα Στικούδη: Kάνει απολογισμό για το 2011

Η Κατερίνα Στικούδη  είναι στα καλύτερά της και επαγγελματικά δείχνει να δίνει όλο το βάρος της στο τραγούδι. Σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και σε αυτούς που της κάνουν αρνητικά σχόλια.

Όσον αφορά σε εκείνους που της κάνουν αρνητικά σχόλια, δηλώνει: “Αδιαφορώ για τα πικρόχολα σχόλια που κάνει το κάθε νούμερο που θέλει να γίνει “νούμερο 1”! Με εκφράζουν απόλυτα οι στίχοι των τραγουδιών μου “Το σενάριο”, που θα είναι το επόμενο single: “Ένα σενάριο η ζωή κι όποιος το παίξει καλύτερα κερδίζει”.

Ωστόσο ομολογεί πως δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε για τα αγαπημένα της πρόσωπα, γιατί όσο και να είναι δίπλα τους πάντα θα ήθελε να είχε λίγο παραπάνω! Αν δεν μιλήσει με την κολλητή της για λίγο καιρό τρελαίνεται γιατί δεν είναι “δουλειά και μόνο δουλειά”.  Η ίδια υποστηρίζει πως παρόλο που πολλοί νομίζουν ότι οι γυναίκες την μισούν, έχει πολλές φίλες και μάλιστα στα live της πηγαίνουν πολλές γυναίκες για να την ακούσουν. Δεν πιστεύει ότι την ζηλεύουν γιατί το επικοινωνιακό του χαρακτήρα της την κάνει προσιτή άρα οι άλλοι δεν νιώθουν ανταγωνισμό!

Σε συνέντευξη που έδωσε το σέξι κορίτσι εξηγεί το πως βιώνει αυτό το συνεχές τρέξιμο που έχει σε Ελλάδα και Κύπρο. "Είναι στο χέρι μας να δουλεύουμε, να ζούμε, να βλέπουμε τους φίλους μας. Είναι δικαιολογία να λες σε κάποιον “δεν πρόλαβα να τηλεφωνήσω”, για παράδειγμα”, εξηγεί η Κατερίνα. Είναι μια παρουσία σέξι και μαζί με την Όλγα Φαρμάκη κέρδισε όλα τα βλέμματα για τη φετινή σεζόν. Ως τραγουδίστρια η Κατερίνα και ως μοντέλο η Όλγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα