Νομίζω πως ο κολλητός μου με γουστάρει και θέλει να με διώξει!

To Queen.gr κοντά στις αναγνώστριές του

Tο γράμμα της αναγνώστριας

Τον τελευταιο καιρο ο κολλητος μου εχει απομακρυνθει πολυ απο εμενα και γενικα μου εχει πεταξει πολλα υπονοουμενα να ειμαστε μαζι και οτι δεν με αγαπαει σαν φιλη. Εγω ομως δεν ξερω αν τον θελω ετσι και ειμαι πολυ μπερδεμενη το σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να

τον χασω απο την ζωη μου τι να κανω?

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη,

Αν σου έχει πετάξει όπως λες τέτοια υπονοούμενα, τότε είναι πολύ πιθανό να σε έχει ερωτευτεί. Από τη στιγμή που τα αισθήματά του απέναντί σου  έχουν αλλάξει τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για φιλία. Ακόμη κι αν εσύ τον βλέπεις φιλικά, η σχέση σας πια- η όποια σχέση σας δεν πατά σε κοινό έδαφος.

Πρέπει να ξέρεις πως αν τα συναισθήματά του για σένα είναι αληθινά και βαθιά, θα του είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεται κοντά σου και να υποφέρει μη μπορώντας να κάνει κάτι γι αυτά. Θα βιώνει την απόρριψη καθημερινά.

Μπορεί να μην θες να τον χάσεις από τη ζωή σου αλλά αν δεν σου βγάζει κάτι ερωτικό που θα σε έκανε να προσπαθήσεις μεζί του σε άλλο επίπεδο, άσε τον αν φύγει ή έστω να πάρει το χρόνο του μήπως το ξεπεράσει.

Δεν είναι καλό να του στέλνεις ή να του κάνει παράπονα γιατί εφόσον ξεκαθάρισε τη θέση του έστω κι έτσι μπορεί να τον γεμίζεις με ελπίδες που δεν μπορείς να κάνεις πραγματικότητα. Δες τι θέλεις εσύ, σιγουρέψου και πράξε ανάλογα...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα