Ο λόγος είναι σπόρος – Δεν ξεχνώ 2011

Κάποια σπουδαία, κάποια δικά μου αγαπημένα, κάποια άλλα τα είχα εύκαιρα στο αρχείο μου! Λογάκια! Λογάκια διάσημα ή σχεδόν διάσημα! Σε δουλειά να βρισκόμαστε και απ τα λόγια να πιανόμαστε κάθε χρονιά...

Χρήστος Λούλης, πρωταγωνιστής διεθνούς βεληνεκούς: «Δε θεωρώ συνάδελφό μου τη Ζέτα Μακρυπούλια». Τη Μέριλ; ή μικρή είναι θα μάθει;

Ζέτα Μακρυπούλια, λατρεμένη: «Θέλω να δώσω χρόνο στη σχέση μου». Σιγά που θεώρει η ίδια συνάδελφο της τον Λούλη, για να απαντήσει κιόλας!

Μιχάλης

Χατζηγιάννης, της Ζέτας: «Ε; Η Ζέτα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Ε;». Ίσως για αυτό δεν την θεωρεί συνάδελφο ο Λούλης. Ε;

Ηλίας Ψινάκης, του Τρύφωνα: «Όταν με απέλυσαν, ενθουσιάστηκα!». Και να θυμούνται όσο το έκαναν και μένουν στην Αθήνα, πως θα τους βάλετε έκτακτα δημοτικά τέλη. Να μάθουν!

Τρύφωνας Σαμαράς, του Ηλία: «Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί». Ναι, αλλά καλύτεροι οι μάλλινες άντρες αν δεν έχεις αλλεργία ή οι συνθετικοί;

Δέσποινα Βανδή, η πιο αγαπημένη όλων: «Και να μείνω έγκυος, δεν θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα ρεζερβέ δεν θα ανέβουν».

Ελένη Μενεγάκη, σταρ: «Αυτά είναι γελοιότητες. Δεν λέγονται όταν είσαι μάνα... Δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Καμία μάνα δεν κάνει παιδί για να κάνει νούμερα. Τέλος». Όμως, η τεκνοποίηση εκτός τηλεόρασης, επιτρέπεται έτσι;

Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος: «Ο Λαζόπουλος είναι ερωτευμένος μαζί μου». Κοίτα πως αυτοί οι διάσημοι, εκφράζουν τα πάθη τους! Τέτοιες κατακτήσεις να χεις, τι τους θέλεις του εχθρούς!

Άντζελα Δημητρίου: «Αν πιστεύουν πως είμαι νονού, ας έρθουν να με πιάσουν». Τριγενές και τρικατάλικτο: ο νονός, η νονού, το νουνού σε λάιτ και πλήρη εκδοχή λιπαρών!

Γιώργος Χρανιώτης, αρρενωπός πρωταγωνιστής: «Η γυναίκα είναι σκύλα, με την καλή έννοια». Με την καλή έννοια σκύλα; Δηλαδή πιστή σαν γκέκας και όχι αδέσποτη δαγκανιάρα;

Τρύφωνας Σαμαράς, λατρεμένος: «Βγήκα μάτσο ε; Ναι; Η κρυφή μου πλευρά». Μη σας μείνει, Τρύφωνα και μας κάνει ανταύγειες ο Τζον Γουέιν.

Γιώργος Αφτιάς, στις σπάνιες Αλτερικές του εμφανίσεις: «Ο γνωστός πολιτικός (σ.σ: ο κ. Πάγκαλος), πήγε για παιδάκια και έφαγε γιαούρτια». Εμ για να χορτάσει παϊδάκια ο γνωστός πολιτικός, ήθελε τρεις στάνες αρνιά. Γενοκτονία στην Αττική!

Ελένη Μενεγάκη, βετεράνος παρουσιάστρια: «Τα βάφει τα μαλλιά του ο Καντάφι; Πως είναι τόσα μαύρα;». Ε! Δεν πειράζει και αν δε συμφωνούμε με το hair styling, κυρία Ελένη. Ανέλαβαν οι μεγάλες δυνάμεις να του τα πάρουν λίγο, μαζί με όλο το κεφάλι!

Τζο Τόγκου, με τ όνομα: «Αν δείτε το αντίστοιχο στην Αμερική, όχι με πέρλα μαγειρεύουν, αλλά με κουτίρ και λίαρ τζετ μαγειρεύουν». Σκέψου τι κατσαρόλα χρειάζονται για το λίαρ τζετ!

Τζο Τόγκου, η Τζο Τόγκου: «Εμένα με έχετε δει. Και σκούπα βάζω παιδιά». Φαντάζομαι στο αντίστοιχο στην Αμερική τα χαλιά τα παίρνουνε με Air Force One.

Ρία Αντωνίου, διεθνής καλλονή: «Αν με ενοχλεί που λένε τα μοντέλα «χαζές»; Όχι γιατί σε όλες τις δουλει
Keywords
Τυχαία Θέματα